iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   IPad 4 voorkeur Wi-Fi instellen? (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/140903-ipad-4-voorkeur-wifi-instellen.html)

Allet 22-06-13 14:10

IPad 4 voorkeur Wi-Fi instellen?
 
Sinds Ziggo hotspots heeft en ik die instelling heb geactiveerd op mijn iPad, maakt deze hier thuis steeds automatisch verbinding met de hotspot in plaats van met mijn eigen Wi-Fi verbinding. Kan ik ergens instellen dat de hotspot verbinding alleen mag worden gedaan als ik daar om vraag? Of kan ik een voorkeursverbinding instellen voor mijn eigen Wi-Fi?

Guest-20180925190238 22-06-13 14:41

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Allet (Bericht 900521)
Of kan ik een voorkeursverbinding instellen voor mijn eigen Wi-Fi?

Het voorkeurnetwerk is het sterkste bekende netwerk. Instellingen zijn er niet in iOS. Je zal die Ziggo hotspot moeten "vergeten".

Allet 22-06-13 15:09

Dank voor deze reactie.
Ik zou dan zou elke keer als ik wel de hotspot wil gebruiken het wachtwoord opnieuw in moeten stellen. Dat vind ik niet zo handig.
Ik ben er inmiddels achter dat de Wi-Fi verbinding wordt gekozen die het laatst is ingesteld en bereikbaar is hier thuis. De laatst ingestelde was de hotspot verbinding.
Ik heb de iPad mijn eigen Wi-Fi verbinding even laten "vergeten" en heb deze daarna opnieuw gekozen. Moest mijn wachtwoord eenmalig weer intikken en omdat nu mijn eigenWi-Fi de laatst ingestelde is, kiest hij keurig mijn eigen verbinding.
Alleen als ik zelf aangeef dat ik de hotspot wil, kan ik daar handmatig voor kiezen.....zonder wachtwoord opnieuw in te typen.
Volgens mij is het probleem zo opgelost.

Allet 27-06-13 16:45

Mmm.....na 2 dagen mijn eigen Wi-Fi gekozen te hebben kiest de iPad nu weer elke keer de Wi-Fispot verbinding. Als Ziggo daar niets op vindt, denk ik dat ik mijn spotverbinding op inactief zet, ik heb geen zin in de langzame spotverbinding en wil niet elke keer handmatig de verbinding omzetten bij INSTELLINGEN.

Valen10 23-08-13 09:21

Vind het zelf ook erg vervelend, zit hier telkens op slome netwerk en kun je weer naar instellingen toe.. Heb het idee dat mijn huidige internet ook veel minder snel is nu....
Bleek zo mooi te zijn, maar blijkbaar nog veel werk aan de winkel..


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:37.