iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   iPad mini scherm stuk bij aankoop (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/141120-ipad-mini-scherm-stuk-aankoop.html)

Jacky13 27-06-13 19:59

iPad mini scherm stuk bij aankoop
 
Hallo,

Ik heb afgelopen maandag een iPad mini gekocht en toen ik deze uitpakten kwam ik er achter dat het scherm gebarsten was. Vanwege examens en dergelijke heb ik nog geen tijd gehad om terug te gaan naar de winkel en zijn er dus wat dagen verstreken en kan ik niet eerder dan morgen terug naar de winkel. Nu vroeg ik mij af of iemand anders hier al eens mee te maken heeft gehad? Ik ben namelijk erg bang dat de apple store mijn verhaal niet geloofd terwijl ik de iPad nog niet eens gebruikt heb. Ik heb wat andere posts gelezen op dit forum over gebarsten schermen en ik vrees het ergste. Vandaar dat ik mij afvraag of iemand anders ervaring heeft met zo'n zelfde situatie en hoe de apple store er op reageerde.

--

Laat maar zitten :) Ben terug gegaan naar de winkel en ze waren erg begripvol.

Applegekie 02-07-13 13:09

iPad
 
Beste,

Het grote nadeel bij jou is natuurlijk dat er een paar dagen tussen zitten.
Apple is erg moeilijk met garantie. Zo was de ventilator in mijn Mac kapot, had Apple Protection Plan en ze wouden het niet repareren. Omdat ik mijn Mac niet genoeg rust gaf. Raar maar waar. Ik hoop voor jou: Dat de iPad nog in het originele plastiek zit.
Het kan een productie fout zijn, maar ze geloven je pas als alles in het originele plastiek zit en de iPad nog nooit is aan of uit gezet is geweest.

Succes :)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:17.