iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   Mappen in I-pad (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/142145-mappen-i-pad.html)

catmen 25-07-13 14:56

Mappen in I-pad
 
Hallo,
Ik ben nieuw hier en altijd al windows gebruiker geweest (en nog steeds) nochtans besloot ik (na een eerder een mis aankoop van een tablet met android stuursysteem) gisteren een I-pad aan te schaffen. Dit valt zomaar niet uit de lucht maar mijn neef die een fervente Apple gebruiker is kon me overtuigen en tot nog toe is het alvast geen mis aankoop gebleken.
Omdat ik al altijd, zeg maar tevreden windows gebruiker was, moet ik me toch wat aanpassen in het gebruik en terminologie van mijn eerste Apple toestel.
Daarom al volgende vraag: mijn echtgenote wil de I-pad in de keuken en er moeten o.a gerechten die ik in scande uit keuken tijdschriften in de I-pad komen, hoe krijg je die daar? (van een windows PC) moeten die in een "map" geplaatst worden? de beelden zijn in gescand in jPeg formaat maar dat kan ook in Pdf als dat nodig is. In de Pdf help file vind ik niet zo direct iets in die richting.
m.v.g
catmen

XIII 25-07-13 18:40

Een iPad werkt alleen onder de motorkap met mappen.

Voor jouw toepassing is de gratis App "Documents" van Readdle geschikt:

http://www.ipadclub.nl/49113/documen...atis-ipad-app/

Hiermee kun je bekabeld (via iTunes) of draadloos (via de browser op je PC) documenten overzetten en daarna op je iPad bekijken.

Binnen Documents kun je wel mappen aanmaken als je dat wil.

edc 29-07-13 15:41

Installeer Skydrive op je windows pc en op je ipad. Dan kun je op de ipad netjes al je documenten die je via de pc op je skydrive geplaatst hebt, openen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:46.