iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   Gedeelde bibliotheek iTunes afspelen op iOS (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/142402-gedeelde-bibliotheek-itunes-afspelen-op-ios.html)

dhoog 31-07-13 20:58

Gedeelde bibliotheek iTunes afspelen op iOS
 
Ik wil mijn gedeelde iTunes bibliotheek afspelen op mijn iPad of iPhone af te spelen, maar dit lukt niet.
Ik heb in iTunes de bibliotheek gedeeld en deze is zichtbaar op andere computers in iTunes. Ik krijg alleen de gedeelde bibliotheek niet zichtbaar op de iPad of iPhone. Ik heb in het instellingen menu van zowel de iPad en de iPhone het account ingevuld voor het delen van de bibliotheek. Ook zit de computer met iTunes op dezelfde router als de iPad en iPhone. De computer staat altijd aan en iTunes is opgestart.
Alle instellingen zoals beschreven op de Apple support site zijn op de juiste manier ingesteld (iOS: thuisdeling instellen op uw apparaat). Ook wanneer de iPad of iPhone dmv de kabel aan de computer is aangesloten, komt de gedeelde bibliotheek niet te voorschijn.
Is er nog iemand die een idee heeft hoe ik dit kan oplossen? Ik weet dat er diverse app's zijn die dit ook kunnen, maar ik wil dit graag werkend hebben via de originele Muziek-app.

Groetjes Dennis

Beech43 01-08-13 15:44

Heb je in je router Multicast aangevinkt ?
Ziehier uitleg voor een Cisco-router.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:33.