iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   Video afspelen nog nooit gelukt (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/142814-video-afspelen-nooit-gelukt.html)

Estherjongbloed 12-08-13 13:37

Video afspelen nog nooit gelukt
 
Hoi allemaal,

Ik heb al een paar jaar een ipad 1 en het is me nog nooit gelukt om films af te spelen. Thuis is het geen probleem, want dan gebruik ik airvideo en stream ik vanaf de pc (windows 8), maar op vakantie kan ik nooit eens lekker een filmpje kijken. Ik heb allerlei tutorials gevolgd, met name met Handbreak, en ik heb al verschillende apps geprobeerd, maar geen ervan wil mijn video's zien.

Wat moet ik nou toch in vredesnaam doen om dat prachtige scherm zinnig te gebruiken??

Beech43 12-08-13 15:48

Film op je pc omzetten in het juiste format. Ikzelf gebruik deze, maar er zijn ook gratis converters.

Estherjongbloed 12-08-13 18:39

Dank je voor je reactie, maar het is opgelost! Ik heb nu de app VLC geïnstalleerd en toen duurde het nog een poos voordat ik ontdekte dat je met itunes naar de apps op de ipad moet gaan, naar de app VLC en daar dan de films moet toevoegen. Pff, wat een gedoe. De app 'videos' die standaard op de ipad staat, heb ik echt nog nooit aan de gang gekregen. En ik heb al heel veel omgezet om het te proberen!

Beech43 13-08-13 16:19

Films in iTunes zetten en dan op "dellen" klikken als pc en iPad op zelfde netwerk zitten. En in iTunes slepen naar je iPad als deze verbonden is met je pc.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:01.