iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   Reservekopie van bladwijzers en notities in iBooks? (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/144294-reservekopie-bladwijzers-notities-ibooks.html)

BBBergkamp 17-09-13 13:07

Reservekopie van bladwijzers en notities in iBooks?
 
Beste leden van iCulture,

Na het hele internet te hebben afgepluisd en met Apple te hebben gebeld kom ik niet uit het volgende probleem.
Sinds 3 weken heb ik een Apple iPad 4 en deze heeft helaas een dode pixel. Althans, het is een stipje die zwart is als het scherm aanstaat (en dus erg storend is met lezen) en opmerkelijk genoeg wit is als het scherm uitstaat. Wellicht is het dus een vuiltje dat onder het scherm zit.

Afijn, ik heb hierover Apple gebeld en zij adviseren mij om een reservekopie te maken en de iPad te herstellen, want misschien kan dat helpen. Nu gebruik ik de iPad voornamelijk voor de studie en maak in studieboeken veel gele markeringen en voeg ik bladwijzers en notities toe. De studieboeken heb ik in iBooks gekregen door ze naar mijzelf toe te mailen en te openen op de iPad.

Nu vraag ik mij het volgende af: Als ik een reservekopie maak (in iCloud of iTunes) en ik herstel de iPad naar de fabrieksinstellingen en zet de reservekopie vervolgens terug, heb ik dan alle boeken weer op mijn iPad (zijn dus niet via de Appstore gekocht!) inclusief de bladwijzers, markeringen en notities? Vooral dit laatste is voor mij erg belangrijk.

Mocht daarnaast de iPad gerepareerd moeten worden, kan ik dan ook de boeken inclusief bladwijzers, markeringen en notities overzetten naar een andere iPad? Ik beschik over een andere iPad waar precies dezelfde boeken opstaan en had ergens gelezen dat de bladwijzers, markeringen en notities dan automatisch synchroniseren. Heb alleen nergens gevonden hoe dat dan precies kan.

Ik hoop dat jullie mij verder kunnen helpen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:32.