iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   Mijn iPad zit vast in DFU mode :( (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/145772-mijn-ipad-zit-vast-dfu-mode.html)

Cannx 07-10-13 11:40

Mijn iPad zit vast in DFU mode :(
 
Hey mensen ik heb dus een probleem ik had Ios 7 Beta 5 op mijn iPad geinstalleerd ( een paar weekjes geleden ) en mijn iPad deed het toen nog maar toen ik heb gisteren wou gebruiken kreeg ik deze melding :

"activering vereist",
en ik kies mijn Wi-Fi, duw op "volgende", en dan zegt hij:

Het kan enkele minuten duren om uw iPad te activeren.

Maar daarna krijg ik de melding:

Uw iPad kan niet worden geactiveerd, omdat de activeringsserver tijdelijk niet beschikbaar is. Sluit uw iPad aan op iTunes voor activering of probeer het over enkele minuten opnieuw.

Ik heb het daarna proberen herstellen via iTunes en door mijn iPad in DFU mode te zetten maar ik kreeg dan de error 3194

Nu wil ik mijn iPad uit de DFU mode halen maar het lukt niet, telkens als ik het doe gaat mijn iPad vanzelf weer in de DFU mode , ( dat kan ik zien aan mijn scherm, er staat een usb en een itunes logo op )

Ik heb alles geprobeerd om het uit de dfu mode te halen heb Youtube tutorials gekeken maar het lukt niet, ook lukte het niet met TinyUmbrella..

Kan iemand mij helpen aub..
Bedankt.

Guest-20180925190238 07-10-13 11:42

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Cannx (Bericht 922582)
Ik heb het daarna proberen herstellen via iTunes en door mijn iPad in DFU mode te zetten maar ik kreeg dan de error 3194

Gebruik iTunes 11.1.1 en controleer eerst of het hosts bestand niet niet verknoeid is. Kijk het hosts bestand na en verwijder alle lijnen waar het woord "apple" in staat.

Sjaakafhaak 07-10-13 15:29

stom ding dat bij mij nog wel eens helpt, andere usb poort en/of pc.
zo heb ik laatst een iphone hersteld, die niet via mn mac wilde herstellen. Mn windows peecee deed het echter ineens. Beide met de laatste itunes.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:59.