iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   Apple ID vervangen op Ipad 4 (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/149785-apple-id-vervangen-op-ipad-4-a.html)

RonF 26-12-13 21:44

Apple ID vervangen op Ipad 4
 
Mijn vrouw en ik hebben Ipad 4 en allebei een Iphone. Op de Windows computer staat ITunes waar we mee synchroniseren. Tot dusver niets aan de hand. Nu wilde mijn vader ook een Ipad 4 maar hij had nog geen internet. Omdat het installeren van een Ipad 4 niet gaat zonder internet heb ik dit thuis gedaan op onze Apple ID. Nu wil ik de Apple ID op de Ipad van mijn vader veranderen in een nieuwe Apple ID. Deze heb ik aangemaakt via Instellingen -> ITunes en App Store -> Log uit -> Maak nieuwe Apple ID aan. Vervolgens een aantal malen geprobeerd in te loggen maar dat lukte niet. Nog een 3e Apple ID aangemaakt maar ook daar lukte het niet mee.

Wie weet raad?

JeroenO 31-12-13 19:19

Heb je het account wat je hebt aangemaakt ook geactiveerd?

Als het goed is heb je een e-mail gekregen met daarin een link waar je op moet klikken om het account te bevestigen.

RonF 31-12-13 19:43

Jeroen bedankt voor je reactie.
Het vreemde was dat ik geen mail ontving met een activatie link. Nu dacht ik mij te herinneren dat ik die optie voor ontvangst mail had uitgevinkt. Inmiddels is het toch gelukt door een nieuwe ID aan te maken. Wat er nu precies is fout gegaan is mij niet duidelijk geworden.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:53.