iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   Video bestand per mail van we transfer openen op ipad (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/152749-video-bestand-per-mail-transfer-openen-op-ipad.html)

wvgw 15-03-14 13:01

Video bestand per mail van we transfer openen op ipad
 
Goedemorgen,
Ik heb via WeTransfer een email ontvangen met twee video-bestanden (.MOV). Deze kan ik op de laptop openen. Maar zowel op onze ipad als op onze iPhones lukt het niet om de bestanden te downloaden! Ik ben wel bekend met WeTransfer en ook met het unzippen. Maar zover kom ik niet eens! De video's lijken niet te worden gedownload, blijft op 0 bytes staan en vervolgens valt safari 'uit'.
Kan iemand mij helpen? Of moet het via een ander uitwissel-programma gemaild worden om video's te kunnen downloaden op ipad/iPhone?
Ik hoop dat jullie mij verder kunnen helpen.
Groet,
Wendy

Beech43 15-03-14 18:45

Zijn de .mov-bestanden wel geschikt voor de iPad ? Je kunt er beter een mp4 van maken. In ieder geval door Handbrake halen met als uitkomst "geschikt voor iPad".
Ik heb veel plezier van de app Air Video. Zie ook deze recensie.

wvgw 16-03-14 14:01

OK Beech43, bedankt voor de info. Ik weet niet of die bestanden daarvoor geschikt zijn eerlijk gezegd, geen idee hoe ik dat kan zien �� Maar ik ga er gewoon een mp4 van maken en dan moet het idd vast lukken! Bedankt voor de tips. ��


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:00.