iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   Geluid op ipad 2 verdwijnt tijdens gebruik apps (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/154057-geluid-op-ipad-2-verdwijnt-tijdens-gebruik-apps.html)

A160674 26-04-14 11:32

Geluid op ipad 2 verdwijnt tijdens gebruik apps
 
Ik heb al geruime tijd geluidsproblemen met mijn ipad2. Ik heb alles uitgeprobeerd, maar kom er niet uit. Als ik de zijschakelaar voor harder en zachter zetten bedien, dan verschijnt er een kleine display op het scherm, echter ZONDER indicatiebalk waarop je kunt zien hoe hard het geluid staat. Als ik nu de ipad2 reset komt het geluid terug! Ik gebruik dan de apps en dan valt het geluid weer uit. Dit gebeurt echter op willekeurige momenten. Als ik de ipad even niet gebruik kan het geluid spontaan weer terugkomen. Ik heb er geen logische verklaring voor. Alleen resetten helpt, dan komt het geluid weer. Zouden de app-jes misschien iets doen. Ik snap er niets van. Is er geen controleprogrammatuur van bv. Apple om zoiets te controleren, zodat er tenminste een melding verschijnt die aangeeft wat er aan de hand is. Als ik bij de instellingen onder geluid op de indikatiebalk tik, dan hoor ik het geluid WEL?
Wat een toestanden.....
Wie is zo ervaren dat hij dit probleem herkent?

ad9007i 26-04-14 12:17

De apps kunnen dit niet veroorzaken aangezienelke app in een soort van zandbak werkt, eenmaal er iets foutloopt gebeurt dit enkel in die zandbak en niet op het gehele iOS systeem, dit is niet zo met android of Windows daar kunnen apps doen wat ze willen met het systeem! Op dit vlak is iOS en Osx veel beter. Ik heb zo het vermoeden dat er iets met je dockconnector scheelt. Probeer het stof eruit te halen met een stofzuiger of met een wattenstokjes. Zorg er wel voor dat je de pinnen niet beschadigd.

Srr als er woorden fout geschreven zijn, heb namelijk dyslexie :)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:57.