iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   Magneet in iPad Air los? (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/154624-magneet-ipad-air-los.html)

DurkDG 15-05-14 22:11

Magneet in iPad Air los?
 
Hallo,

Sinds een tijdje hoor ik elke keer als ik mijn iPad Air Smartcover naar de andere kant van mijn iPad doe (Vanaf de voorkant naar de achterkant en andersom) en de Smartcover vastkleeft aan de voor- of achterkant van de iPad, een soort klikje. Dit klikje is waarschijnlijk van de magneet in de iPad, die naar boven of beneden gaat. Ik weet niet of dit een serieus probleem is, maar ik vroeg het me gewoon even af.

Het zou fijn zijn als ik antwoord krijg over als er iets mis is, of dat dit normaal is en het me nu pas opvalt. Alvast bedankt. :)

Mvg, Durk.

dvischjager 17-05-14 18:55

Het is normaal om een klikje te horen. Apple gebruikte het geluidje zelfs in de Smart Cover video.

DurkDG 18-05-14 22:59

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door dvischjager (Bericht 960216)
Het is normaal om een klikje te horen. Apple gebruikte het geluidje zelfs in de Smart Cover video.

Ik bedoel niet het klikje van het vastmaken van de smartcover, want daar hoor je niks van (Ander systeem bij de iPad Air smartcover). Ik bedoel dat ik het magneetje in de iPad als het ware hoor verschuiven wanneer ik de smartcover dichtklap.

Roonell 16-06-14 07:04

Beste DurkDG,

Ik heb sinds enkele dagen het zelfde klik geluid met mijn iPad air als wat jij beschrijft. Ik zie dat je bericht al een maand oud is, ben je al verder gekomen? Met andere woorden kan het klikje kwaad of moet ik terug naar de winkel met de iPad?

Ik hoor het graag.

Mvg, Roonell


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:59.