iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   ipad opeens niet meer herkent op pc (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/155637-ipad-opeens-niet-meer-herkent-op-pc.html)

Davea 19-06-14 22:04

ipad opeens niet meer herkent op pc
 
Hoi allemaal.

ooit in het verleden dit probleem ervren, maar weet de oplossing niet meer
Ik heb mijn ipad pas geleden nog op pc aangesloten. Dit om hem te synchroniseren etc. In de tussentijd geen apps geinstalleerd. Ook niet op de pc

Maar nu ik hem weer wil aansluiten op de pc, geen enkele reactie. Geen melding op mijn ipadscherm dat hij niet kan opladen, of opladen uit. Geen geluid dat hij verbinding maakt met de pc. Ook geen foutmelding.

kortom. 0,0

nu sluit ik een van de andere ipads aan op deze pc en ook niks. Geen herkenning. Dit is toch opmerkelijk? zodra ik hem aansluit op de oplader die in het stopcontact zit, gaat hij direct opladen met dezelfde usb kabel, welke ik ook gebruik om hem aan de pc te koppelen.

Apple mobile device staat netjes geinstalleerd zag ik.
Itunes is geupdate naar de laatste versie. Alles lijkt in orde, maar van het een op andere moment negeert hij de ipads volkomen. Dit terwijl ik de vorige keer, tijdens de melding "vertrouw dit apparaat "op vertrouwen, heb geklikt.

Nadat ik de vorige keer mijn ipad succesvol heb aangesloten, heb ik de pc gewoon uitgezet. Nu weer aangezet, en kennelijk is er dus is iets "opmerkelijks "gebeurdt. het zal vast weer iets onbenulligs zijn, maar irritant is het zeker. Iemand een idee?

Guest-20180925190238 20-06-14 08:57

Als je Windows gebruikt dan kijk eens in het onderstaande topic:

http://forum.iculture.nl/f28/iphone/...tml#post963134


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:08.