iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   iCloud werkt niet meer na overstap nieuwe iPad (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/157522-icloud-werkt-niet-meer-na-overstap-nieuwe-ipad.html)

RichyK 08-09-14 17:49

iCloud werkt niet meer na overstap nieuwe iPad
 
Goedemiddag,

Mijn ouders zijn na jarenlang gebruik van de iPad 1 overgestapt naar de laatste versie iPad. Nu proberen ze deze te koppelen met iCloud, maar deze vraagt om het wachtwoord en dat weten ze niet meer. Is dit zondermeer via de Apple-site te resetten met behoud van alle content, of zijn ze na de reset alles kwijt ?

dvischjager 08-09-14 19:24

Kijk eens op deze pagina. Rechts staat een knop om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Als je een wachtwoord opnieuw instelt gebeurt er verder niks met de data op het account etc.

RichyK 09-09-14 21:58

Deze had ik inderdaad al geprobeerd ja, maar dat werkt dus niet. apple-id is een een gmail-adres en als ik een nieuw ww aanvraag per mail krijg ik de boodschap e-mail verstuurd, echter komt de mail niet aan... Punt nu is dat iCloud nog steeds gekoppeld is aan het gmail-adres waar ik geen nieuw ww kan instellen.

Zit er nu aan te denken om de iPad in DFU te zetten en opnieuw te configureren alleen zijn mijn ouders dan ongeveer 60 betaalde apps kwijt :( Heb nu eerst nog een afspraak staan in de Apple Store (Genius Bar) om te kijken of die kunnen helpen


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:35.