Airplay list met maar 1 Apple TV

Airplay list met maar 1 Apple TV discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Op onze school hebben we ruim 40 Apple TV's en op iOS7 zie je dan een lijst zodra je op AirPlay klikt. Met de komst ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 September 2014, 20:56
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 September 2014
Berichten: 4
Standaard Airplay list met maar 1 Apple TV

Op onze school hebben we ruim 40 Apple TV's en op iOS7 zie je dan een lijst zodra je op AirPlay klikt.
Met de komst van iOS8 is de lijst op 2 regels na leeg. Op regel 1 staat IPAD, op regel 2 een willekeurige AppleTV.
De bedoeling overigens van de list is dat de docent de juiste AppleTV voor zijn lokaal ka kiezen.

Is dit een bug of is een foefje om de lijst weer tevoorschijn te halen.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 September 2014, 21:10
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.623
Standaard

Je moet in die lijst even naar boven vegen (swipen), dan komen ze allemaal voorbij.
  #3  
Oud 22 September 2014, 23:17
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 September 2014
Berichten: 4
Standaard

Ja als het zo makkelijk was dan deed ik dat wel echter helaas.....welke kant je ook swiped....geen lijst behalve dan de 2 genoemde regels....
  #4  
Oud 23 September 2014, 11:17
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.623
Standaard

Bij mij is dat wel zo. Misschien moet je bij de beheerder zijn van alle ATV's.
  #5  
Oud 23 September 2014, 11:24
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kawaknaller Bekijk bericht
Ja als het zo makkelijk was dan deed ik dat wel echter helaas.....
Begin bij het begin en kijk met Bonjour Browser na of alle Apple TV's zich in het domain .local adverteren.

Bonjour Browser kan je op een iPhone/iPad installeren:

https://itunes.apple.com/nl/app/disc...1017?l=en&mt=8

Als je een Mac ter beschikking hebt kan het ook op een Mac:

Tildesoft
  #6  
Oud 24 September 2014, 13:28
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 September 2014
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Beech43 Bekijk bericht
Bij mij is dat wel zo. Misschien moet je bij de beheerder zijn van alle ATV's.
Je hebt gelijk want als je heel voorzichtig swiped komen ze allemaal voorbij.
Wel onhandig dit want in iOS7 werd de lijst wat groter uitgevouwen. Hopelijk passen ze dit nog aan in de toekomst.

En de beheerder van die ATV's ben ik zelf maar nog niet zo'n bedreven Apple persoon.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 24 september 2014 om 13:29 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Begin bij het begin en kijk met Bonjour Browser na of alle Apple TV's zich in het domain .local adverteren.

Bonjour Browser kan je op een iPhone/iPad installeren:

https://itunes.apple.com/nl/app/disc...1017?l=en&mt=8

Als je een Mac ter beschikking hebt kan het ook op een Mac:

Tildesoft
Bedankt voor je tip maar is allemaal niet nodig. In iOS7 werkt het nml prima.
Zie mijn response boven, het swipen blijkt wel te werken.
  #7  
Oud 24 September 2014, 13:39
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kawaknaller Bekijk bericht
Bedankt voor je tip maar is allemaal niet nodig. In iOS7 werkt het nml prima.
Graag gedaan. Ik heb de nare gewoonte om in geval van een probleem "bottom up" te werken, nooit "top down". Succes verder.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Is bij receiver met Airplay ook nog Apple tv nodig voor beelden? Erik Denon Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 0 23 January 2014 21:41
Geluid in de douche via Apple TV met airplay, maar welke versterker? JWolters Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 9 22 September 2012 13:48
iPhone 4 => Uitzending gemist werkt niet met airplay naar Apple tv2 meyerk iPhone algemeen 4 10 March 2011 23:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:44.