iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   Kan niks meer met de I Pad (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/162002-niks-meer-de-i-pad.html)

bigadje 25-01-15 12:42

Kan niks meer met de I Pad
 
Mijn dochter heeft van haar ex vriend een I pad gekregen die kennelijk aan zijn i phone en i cloud gekoppeld is. Alleen hij heeft de inlog gegevens. De verkering is na 4 jaar uit gegaan. Jullie raden het al, ik wilde de I pad terug zetten naar fabrieksinstellingen, dat is gelukt maar dan wil hij toch weer koppelen aan het oude email adres. We hebben dit oude email adres vanwege problemen met haar ex vriend verwijderd. We kunnen dus niet verder nu. Er is zelfs een schermpje te zien met "uw apple id is om veiligheidsredenen gedeactiveerd. Stel uw wachtwoord.....". Maar dit kan niet, want wij kunnen niet inloggen. We hebben inmiddels zelfs aangifte gedaan bij de politie van deze hack. Maar de I PAD is nu onbruikbaar. Wie kan ons helpen om de I PAD weer up and running te krijgen. Mocht je twijfelen aan dit verhaal (je leest genoeg over gestolen I Pads), geef ik je graag mijn adres gegevens en telefoonnummer.

Groet
Arnold

XIII 25-01-15 12:45

Alleen die ex-vriend of Apple kunnen je helpen.

Guest-20180925190238 25-01-15 12:46

Neem contact op met Apple en leg de zaak uit. Als je kan kan bewijzen dat jouw dochter de rechtmatige eigenaar van die iPad is zal Apple het account resetten.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:59.