iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   Ipad onderbreekt verbinding met Macbook (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/166652-ipad-onderbreekt-verbinding-macbook.html)

Mans 21-08-15 02:34

Ipad onderbreekt verbinding met Macbook
 
Beste forumgebruikers,

Ik ben ten einde raad en hoop dat jullie mij kunnen helpen bij het oplossen van mijn probleem.

Ik heb een Macbook Air (begin 2015). Als tweede beeldscherm gebruikte ik vaak mijn Ipad Air (16G, OSX 8.4.1). Dat ging altijd goed, maar sinds kort lukt dat niet meer.

Mijn Ipad verbreekt elke tiende seconde de verbinding met mijn Macbook, om vervolgens weer verbinding te maken. Om aan te geven wat ik bedoel heb ik er een kort filmpje van geüpload.

Bij deze klacht nog de volgende toevoegingen:
- ook met andere (originele) lightning kabels wordt de verbinding continu verbroken.
- Mijn Ipad kan, met dezelfde kabels, wel rechtstreeks op het lichtnet worden aangesloten zonder dat de verbinding wordt verbroken.
- Mijn Iphone 5 (16GB, OSX 8.4.1) kan, met dezelfde kabels en dezelfde USB-ports, zonder problemen worden aangesloten op mijn Mac.

Door de bovenstaande punten lijkt mij niet dat de problemen hardware-matig zijn. Heeft u een idee waaraan dit ligt en eventueel kan worden verholpen.

Mijn dank is groot!

Groet, Mans

P.S. Daar ik op Curaçao woon is het voor mij niet mogelijk om een Apple Store te bezoeken. Ik hoop aldus er hier uit te komen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:56.