iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   Ipad automatisch- of altijd aan (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/166917-ipad-automatisch-altijd.html)

chrishgk 02-09-15 12:41

Ipad automatisch- of altijd aan
 
Momenteel ben ik bezig om mijn iPad 4 dmv een bezel in de muur te bouwen. Ik heb een nieuwere iPad gekocht waardoor ik de 4 eigenlijk toch niet meer gebruik. Straks wil ik dmv HomeKit o.a. mijn Hue lampen en thermostaat vanaf de iPad 4 kunnen bedienen.

Nu heb ik er aan zitten te denken om de iPad gewoon altijd aan te laten (hij komt aan continu stroom), maar lees verschillende verhalen over inbranden van het scherm. Toch zou ik graag een betere oplossing willen maken dan het steeds te moeten unlocken van de iPad.

Bestaat er iets waardoor het scherm van de ipad wel uit gaat, of sterk gedimd, waarna hij aan springt als je bijvoorbeeld op het scherm tikt? Of beter nog, iets waarmee de camera beweging registreert, waarna het scherm aan springt? Ik heb flink gegoogled, maar tot nu toe nog niks bruikbaars gevonden, en hoop eigenlijk dat iemand hier een vergelijkbaar scenario/oplossing heeft. Alvast bedankt!

(iPad 4 draait op de laatste iOS)

Blazez 02-09-15 21:16

Misschien een gek idee, maar is het dan niet een mogelijkheid om geen code in te stellen? dan druk je op de knop en is hij meteen unlocked.

chrishgk 02-09-15 21:31

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Blazez (Bericht 1004507)
Misschien een gek idee, maar is het dan niet een mogelijkheid om geen code in te stellen? dan druk je op de knop en is hij meteen unlocked.

Er komt sowieso geen code op, maar dan nog is het een druk op de knop, plus een swipe. Wil het zo eenvoudig mogelijk houden.

Beech43 04-09-15 10:50

Heb je de mogelijkheden van Siri al onderzocht ?

chrishgk 04-09-15 12:03

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Beech43 (Bericht 1004574)
Heb je de mogelijkheden van Siri al onderzocht ?

Ik ben me bewust van de mogelijkheden van Siri icm homekit, alleen wil ik heel graag een fysieke bediening.
Ik weet niet of het mogelijk is de iPad te ontgrendelen dmv een Siri commando, maar eigenlijk lijkt dat me nog omslachtiger dan een klik & swipe.

Blazez 04-09-15 12:05

Als je iets met siri kan, dan moet je waarschijnlijk richten op de engelse variant. De nederlandse blijft in mogelijkheden toch nog steeds achter.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:25.