iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   Apps downloaden lukt niet meer (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/168380-apps-downloaden-lukt-niet-meer.html)

esmeeenkhooen 15-10-15 14:19

Apps downloaden lukt niet meer
 
Sinds deze week heb ik problemen met het downloaden van apps op mijn iPad. Ik heb het vermoeden dat het komt doordat ik eerder deze week mijn wachtwoord van mijn Apple ID heb veranderd... Maar het gekke is, ik kan gewoon inloggen met mijn Apple ID bij instellingen, dus ik sta gewoon ingelogd en ik zou dus gewoon apps moeten kunnen downloaden. Alleen lukt dit dus niet.
Ook is ineens mijn spotify app verdwenen van de hele iPad... Ik heb geprobeerd hem te updaten en toen was hij ineens weg. Ik probeerde hem weer terug te halen door hem gewoon weer te installeren (door op het iCloud icoontje te tikken), dan begint hij te laden, maar springt weer terug op het iCloud icoontje. Ook geprobeerd om hem via iTunes te downloaden op mijn iPad, maar dit lukt ook niet. iTunes gaf eerst aan dat ik de app moest verwijderen (wat ik dus gedaan heb), en daarna drukte ik weer op installeren maar toen kreeg ik een pop-up dat spotify niet gevonden kon worden. Verder staan bij Instellingen (op de iPad) > Appstore en iTunes Store, alle knoppen voor Automatische Downloads op ja, dus hier kan het ook niet aan liggen.

Iemand suggesties? :D

Guest-20180925190238 15-10-15 14:30

Problemen met app downloads bij iTunes en App Store


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:30.