iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   Advies gevraagd over ontplofte iPad 2 (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/169338-advies-gevraagd-over-ontplofte-ipad-2-a.html)

mayflower 20-11-15 17:13

Advies gevraagd over ontplofte iPad 2
 
Beste forumleden. Twee weken geleden is mijn iPad ontploft. 's Nachts beneden op een eetkamerstoel terwijl de iPad nergens op aan was gesloten. Ik heb 'm direct naar de winkel gebracht. Inmiddels hebben de technici van Apple zelf de iPad en onderzoeken de oorzaak.

Mijn vraag is wat jullie zouden doen/vragen/eisen. De stoel is iets verschroeid (nauweljks zichtbaar). In de huiskamer hing een zware chemische lucht. Ik heb 'm vaak op mijn nachtkastje liggen. De iPad was 4,5 jaar oud.

We zijn erg geschrokken. Misschien had er wel brand ontstaan. En wat zou er zijn gebeurd als de iPad op mijn nachtkastje had gelegen.... :eek:

Bedankt voor de reacties.

debroei 20-11-15 19:47

Wat is nou precies je vraag?

iPhoneAlot 21-11-15 04:32

...doen/vragen/eisen.
We wonen niet in Amerika, daar was je hiermee multimiljonair geworden. Er is geen of nauwelijks schade en gelukkig geen letsel. iPads in originele staat horen niet te ontploffen, dus een vervanging lijkt me redelijk. Wat er hád kunnen gebeuren, is verder van geen betekenis.
Als ik Apple was, zou ik zeker iets doen om de schrik van een klant iets te verzachten. Ik zie niet hoe je daar iets in zou kunnen eisen, als je daar al op uit zou zijn.

Vervelende ervaring!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:06.