iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   Ipad als scherm (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/170708-ipad-scherm.html)

MrGangstaInc 28-01-16 19:45

Ipad als scherm
 
Ik heb eerst eens de bestaande discussie's gechecked maar blijkbaar is er niemand zo gek als ik blijkbaar(zelfkennis, I know)

Question:
Ik heb hier een Ipad1 liggen. Ik dacht hem te gebruiken als display voor mijn cameras, zodat ik deze kan omhoog hangen en zo naar de camera's te kunnen lonken. Ik merk dat er regelmatig toch iets hapert met de Wi-Fi. Het is de Ipad1 zelf, want met men IpadMini heb ik het niet.
Maar ik heb een Raspberry PI.
En ik heb een kabel: 30pins naar HDMI/terug 30 pins liggen(de vorige versie van deze: Apple Lightning to VGA Adapter - shop.iculture.nl maar met HDMI en niet in Lightning)

De vraag luid: Is het mogelijk om via de kabel mijn Ipad te gebruiken als scherm? Ik heb zo niet direct de neiging van dit zomaar in te steken, maar Jailbrake'n kan me eigenlijk weinig schelen(hij's al 4jaar dus garantie is er toch niet meer) en ondertussen heb ik er nog iets aan...
*Edit: Ohjah, ikweet VNC zou ik kunnen gebruiken, maar volgens mij blijf ik dan met hetzelfde probleem: streamen via Wi-Fi via de ipad gaat niet meer zo opperbest...

Alvast bedankt.

Grtz


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:26.