iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   Garageband blijft in updates staan, ook na update (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/172865-garageband-blijft-updates-staan-na-update.html)

wimpad 22-05-16 17:43

Garageband blijft in updates staan, ook na update
 
Enkele dagen geleden stond o.a. Garageband met een update in de App-store.
Nu blijft er echter op het icoontje van de App-store een rood cijfertje 1 staan, aanwijzing om een update te installeren. Ik heb dat nagezien en blijkbaar staat Garageband nog steeds bij de "beschikbare updates". ( update Garageband 2.1.1. 1,2 GB - 16 mei 2016). Die versie staat ook zo aangegeven in de instellingen van de iPad. Verschillend van de dag van de update staat er nu wel 'OPEN" in plaats van "UPDATE". Maar of ik nu de app open vanuit die OPEN in de store , of vanuit het icoontje op de iPad , Garageband blijft bij de "beschikbare updates" staan. Ik heb de iPad al eens helemaal uitgezet ( bij een computer werkt dat wel eens) maar ook dat geeft geen verschil.
De iPad is verder helemaal up to date (9.3.2)
Hoe krijg ik die updatemelding weg ?

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 22 mei 2016 om 18:00 ----------

Even aanvulling : het lijkt me iets in de app store geweest te zijn.
Want , ook op mijn iMac OSX 10.11.5 - heb ik op 17 mei een update van Garageband gedaan , en ook daar stond die updates zojuist terug opnieuw bij de updates , met vermelding "OPEN".
Terwijl ik verder in de app store aan het zoeken was naar iets anders verdween plots de update-aanwijzing.
Ik ben dan weer eens naar mijn iPad gegaan en daar stond plots Garageband plots weer met de vermelding "WERK BIJ" . Ik heb dus nog eens die bijwerking gedaan en nu is de App verschoven naar de bijgewerkte apps. En ook het rode bolletje van update is nu overal verdwenen.
Dus alles staat weer zoals het moet. Opgelost denk (hoop) ik.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 22 mei 2016 om 18:11 ----------

Ik heb blijkbaar te snel geroepen , want nu 10 minuutjes later staat Garageband weer als "update" met een rood bolletje bij de app-store. En weer bij de "beschikbare updates" met vermelding "OPEN".

wimpad 23-05-16 21:13

Zojuist nog even nagezien , garageband verdwenen , wel 3 andere updates die zich na "werk bij" netjes naar onder verplaatsten als bijgewerkt. Garageband staat wel niet bij de "bijgewerkte " apps , maar alle rode cijfertjes zijn wel verdwenen van het App Store icoontje. Dus ik neem aan dat alles nu normaal is. Probleempje in de App Store gisteren misschien???


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:29.