iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   Oude Apple ID account op iPad (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/173664-oude-apple-id-account-op-ipad.html)

Michiel1985 08-07-16 13:54

Oude Apple ID account op iPad
 
Goedenmiddag,

Excuses als het al eerder gevraagd is, ik heb geprobeerd het forum te doorzoeken maar kon deze vraag (en hopelijk het antwoord) niet vinden.

Tijdens mijn studie heb ik een iPad 2 gekocht in combinatie met een iPhone 4 en destijds een Apple ID aangemaakt met het e-mail adres vanuit de opleiding.
Nadat ik mijn iPhone 4 inwisselde voor een iPhone 5 heb ik mijn Apple ID veranderd (wegens afstuderen geen toegang meer tot opleidingsmail).
De iPad had ik toen al een tijdje niet meer gebruikt, het scherm was kapot en was er niet aan toe gekomen om deze te repareren.
Nu is het scherm ondertussen gerepareerd, en is de iPad terug gezet naar de fabrieksinstellingen. Echter als ik hem aanzet wil hij dat ik inlog met mijn oude Apple ID, dus met dat email adres van de opleiding.
Ik kan nu helemaal niets met de iPad omdat om de seconde de pop up naar boven komt om in te loggen met die oude Apple ID.

Is er een manier om dit aan te passen naar mijn nieuwe email adres/Apple ID?

Alvast bedankt voor de hulp.

Beech43 08-07-16 15:14

Maar de iPad is teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Heb je dat zelf gedaan ?

Michiel1985 08-07-16 15:19

Nee, toen ik hem terug kreeg van de reparatie was hij terug gezet

XIII 08-07-16 15:52

Wat bedoel je met een "veranderd" Apple ID?

Heb je het mailadres van je bestaande Apple ID aangepast, of heb je een nieuw Apple ID met het nieuwe mailadres gemaakt?

Blazez 08-07-16 16:16

Misschien naïef, maar je hebt de toegang tot de mail zelf toch niet nodig om in te loggen?
Gewoon met je oude mailadres/AppleID inloggen op de iPad en/of iCloud en afmelden van dat account. Ik neem aan dat je het wachtwoord van dat AppleID nog wel weet, dus geen probleem.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:19.