iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   HELP! iPad Air doet helemaal niets meer. (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/174324-help-ipad-air-doet-helemaal-niets-meer.html)

jpwg001 12-09-16 12:14

HELP! iPad Air doet helemaal niets meer.
 
Hallo allemaal,

gisteren heb ik mijn iPad Air 128Gb gewoon kunnen gebruiken. Geen vreemde dingen die zich hebben voorgedaan. Vannacht heb ik hem aan de lader gehangen, met nog ongeveer 50% batterijspanning. Vanochtend haal ik hem van de lader af, wil hem openen en er gebeurt helemaal niets. Ook een reset met home en uitknop doet niets. alleen de uitknop ook niet. Het lijkt alsof de iPad uit staat. Ook het inpluggen van de lader geeft geen zichtbare reactie.

Wat nu te doen?

M.v.g. Jeroen

jpwg001 13-09-16 12:59

Niemand enige suggestie?

Als ik me opde website van Apple aanmeld voor hulp, kost me dat wellicht €29,-, omdat ik niet meer in de Apple garantie val. Is dat wel op basis van 'no cure, no pay'?

jemmie 13-09-16 13:44

Wat je kan proberen is een beetje de standaard opties.
Andere oplader/kabel
Als de iPad diep ontladen is dan voor enkele uren opladen
Is de lightning poort misschien vuil waardoor er geen contact gemaakt wordt
Geeft iTunes aan dat er een iPad aangesloten is als je deze met een computer verbind

JanZ 13-09-16 18:30

Home en uitknop circa 20 sec ingedrukt houden. Dan met computer/itunes verbinden en instructies volen.

jemmie 15-09-16 22:02

TS begint na een dag al te zeuren dat er niemand reageert, maar na reacties laat hij vervolgens zelf niks meer van zich horen.

Niet echt motiverend om hier nog advies/hulp te bieden.

jpwg001 16-09-16 13:07

Hallo allemaal,

bedankt voor jullie reacties. Ik heb wat inlogproblemen hier ondervonden. Dit forum loopt niet lekker op de iPad mini die ik momenteel gebruik.

De standaardopties had ik al gebruikt. iTunes registreert mijn iPad niet. Ook heb ik verschillende laders getest.

Zoals omschreven had mijn iPad nog meer dan 50% acculading, de avond voordat hij 'overleed'. De lader doet het op mijn iPhone trouwens goed, ook op de iPad mini die ik nu gebruik.

In iTunes wordt de iPad niet zichtbaar, zoals gezegd. Ook wil hij niet in DFU. Mijn idee is dat het moederbord kaduuk is. Is dat een aannemelijk idee?

Inderdaad was ik vrij snel met de vraag of er niemand een suggestie had, omdat een hoop topics zeer snel gevuld wordt. En je kunt je voorstellen dat ik nogal baal van het feit dat mijn iPad, die ik dagelijks gebruikte, ineens onbruikbaar werd.

Dus excuus voor de late reactie, dank voor jullie reacties! Ik ga hem komende week even naar repairlab brengen, denk ik. Die zeggen een diagnose te kunnen stellen, klaar terwijl ik wacht. Hopen dat daar wat nuttigs uit gaat komen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:57.