iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   Problemen configuratie hotspot iPad (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/177873-problemen-configuratie-hotspot-ipad.html)

kolleean 21-07-17 17:39

Problemen configuratie hotspot iPad
 
Heb sinds kort een unlimited data account van Robin Mobile. Werkt in NL prima op mijn nieuwe iPad (maand oud). Ook het werken via een hotspot in NL op deze iPad werkt prima.

Ben nu echter op vakantie in Frankrijk en kan de hotspot ineens niet meer instellen. Heb de helpdesk van Robin eindeloos gemaild. APN moest worden ingesteld maar dat biedt geen oplossing.

Het volgende doet zich voor: bij instellingen/mobiele data/opties mobiele data/apn instellingen heb ik een server in moeten voeren.
Als ik vervolgens naar mobiele data/hotpot ga, krijg ik de melding 'configureer persoonlijke hotspot'. Als ik daarop klik krijg ik de melding 'om de persoonlijke hotspot voor deze account te activeren, neem contact op met KPN'. Ik kan dus niet eens een hotspot aanmaken, laat staan delen.

Ik heb de simkaart ook even in mijn Android telefoon geprobeerd en daar werkt alles prima! Ook het instellen van een hotspot. Het zit 'm dus niet in mijn Robin Account, maar met een instelling op de iPad. Heeft iemand enig idee???


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:30.