iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   Safari Bladwijzer synchroniseren niet meer met Windows PC (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/179483-safari-bladwijzer-synchroniseren-niet-meer-windows-pc.html)

Vic55 10-11-17 14:29

Safari Bladwijzer synchroniseren niet meer met Windows PC
 
Tussen men iPad en iPhone werkt de synchronisatie van Safari bladwijzers prima. Echter met Chrome op men Windows PC niet meer (werkte dus nog tot voor kort). Iemand enige tip of suggestie wat hiervan de reden zou kunnen zijn.

Mvg, Vic

Beech43 10-11-17 16:32

Misschien staat hier een antwoord.

Vic55 12-11-17 11:50

Thx voor de tip.
Spijtig echter zonder dat ik hiermee het probleem al heb kunnen verhelpen.
Even voor de duidelijkheid nieuwe of aanpassingen aan de bladwijzers worden niet overgedragen van men iPad naar de Chrome op men pc en ook niet van men Pc naar iPad.
Ik heb op men iPad Safari al eens verwijdert uit de iCloud instelling, en terug aangezet. Ik heb men iPad al eens terug opgestart. Op men pc heb ik in iCloud voor Windows, bladwijzer al eens uit en terug aangezet. Ik heb als eens uitgelogd en weet ingelogd in iCloud voor Windows. Allemaal zonder resultaat. Iemand soms nog andere suggesties ?

Vic55 23-11-17 12:43

Zoals bij de aanvang van deze vraag aangegeven heb ik een probleem met de synchronisatie van bladwijzer tussen men iPad en men Windows pc. En zoals ook al aangegeven werkt de synchronisatie tussen men iPad en iPhone prima.
Nu omdat ik dit probleem maar niet opgelost krijg, wou ik hier even informeren hoe je die synchronisatie kunt tijdelijk uitschakelen of kunt resetten, of volledig kunt verwijderen zodat men nadien de synchronisatie bijvoorbeeld opnieuw van op nul zou kunnen opstarten.

Flavio 26-11-17 15:21

Heb je in Chrome wel de iCloud Bookmarks extension aan staan?

Vic55 26-11-17 16:00

Ik heb idd in Chrome de extensie iCloud-bladwijzers geïnstalleerd en actief staan. Feitelijk werkte de synchronisatie tot voor een aantal weken zonder problemen ( en heb ik bij mijn weten niets gewijzigd aan een of andere instellingg of zo), en plots werkte het niet meer tussen Chrome en men iPad in geen van beide richtingen. Onderling tussen men iPad en iPhone werkt het wel.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:56.