iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   In de markt voor een Ipad. (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/184588-de-markt-voor-ipad.html)

kansloze010 17-01-19 23:09

In de markt voor een Ipad.
 
Goedenavond ieder en bedankt voor het lezen van mijn topic!

Onze 5 jaar oude Sony tablet loopt nu echt op zijn laatste benen en ik ben aan het kijken voor een nieuwe tablet. Nu zit ik sinds anderhalf jaar in het Apple eco system en het bevalt me prima om eerlijk te zijn. Maar met een tablet heb je vaak het geval dat die voor het gehele huishouden is. Mijn vrouw is geen hater maar liefde voor Apple zal er waarschijnlijk nooit komen.

Nu wil ik toch een Ipad toevoegen aan de collectie maar ik moet het nog een beetje verkopen zodat zij het niet erg vind. Daarom heb ik een aantal vragen. Is het zo dat als ik inlog met de vingerafdruk dat er dan allemaal mijn instellingen zichtbaar worden en als mijn vrouw dat doet dat zij dan haar instellingen ziet. Nu moet je denken aan verschillende apps, verschillende indeling van de apps, meteen ingelogd op je eigen spotify account en eigen email overzicht? Oh ja en kan je met een verloopje nog een 3.5 jack aansluiten?

Bedankt voor het beantwoorden van mijn vragen!

Beech43 18-01-19 13:17

Je hebt toch een iPhone ? De iPad is alleen een maatje groter. Alleen de nieuwste iPad Pro heeft geen thuisknop meer maar gezichtsherkenning.
Lees verder: https://www.appletips.nl/face-id-ext...cht-toevoegen/

XIII 20-01-19 09:48

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door kansloze010 (Bericht 1047442)
Is het zo dat als ik inlog met de vingerafdruk dat er dan allemaal mijn instellingen zichtbaar worden en als mijn vrouw dat doet dat zij dan haar instellingen ziet.

Nee; dit kan helaas nog steeds niet.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:17.