iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   iPad 7 crasht door gebruik Apple Music-app (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/191839-ipad-7-crasht-door-gebruik-apple-music-app.html)

MobileBelg 12-02-21 15:08

iPad 7 crasht door gebruik Apple Music-app
 
Als ik Apple Music gebruik op mijn iPad 7, crasht mijn iPad geregeld. Ik krijg dan de melding ‘time -out van verzoek’, waarna ik niks meer kan doen op de iPad en het toestel zich afsluit en weer opstart.

Heb al vannalles geprobeerd om het probleem op te lossen, app opnieuw geďnstalleerd, iPad als nieuw ingesteld zonder reservekopie, naar klantendienst gebeld maar zij kunnen me hier ook niet mee helpen.

Voor de rest heb ik met geen enkele andere app problemen op de iPad, een diagnostische test door Apple wees ook uit dat er niks mis is met mijn toestel. Op mijn iPhone 12 mini werkt de Apple Music app heel vlot, en zonder problemen.

Is er nog iemand met dit probleem, of iemand die een mogelijke oplossing weet voor dit probleem? Ik zou graag binnenkort Apple Music nemen in een bundel-abonnement met Apple TV+ en iCloud, maar als dit probleem niet opgelost raakt zit er niks anders op dan terug te keren naar Spotify. 😒


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:34.