iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   ipad sychroniseert niet met itunes (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/58727-ipad-sychroniseert-niet-itunes.html)

jacquelinebekkers 02-05-10 17:08

ipad sychroniseert niet met itunes
 
ik heb sinds kort een ipad. wat een geweldig apparaat!!!! mijn broer heeft er in het begin een aantal apps opgezet. nu wil ik via itunes een paar nieuwe programmas erop zetten. Ik heb een account aangemaakt, apps gedownload in mijn bibliotheek. Dit alles zonder problemen. Nu komt het.....als ik ipad wil synchroniseren gebeurt er niks. alles blijft zo staan als het stond. er komt niks bij of af. Heb alles al geprobeerd maar niks helpt. wie kan mij verder helpen, wat doe ik fout!!!

Redondo1982 02-05-10 18:58

Als het alleen om de Apps gaat, geef dan eens een 'veegje' naar links op je homescherm. Hij zet namelijk de apps op de volgende pagina neer! Uit jouw reactie merk ik op dat de Ipad wel al geactiveerd is en dus actief is in je systeem, dus dat kan het niet zijn.

Luuk3gs 03-05-10 13:29

Ik zit met het zelfde probleem,als ik hem aansluit...dan geef ik aan dat ik hem met een bestaande account wil synchroniseren... Druk op synchroniseren .. Muziek foto's maar geen apps...hoe kan dat nou..hij geeft alleen de Apps van de ipad weer..?? Welk vinkjw heeft iedereen het over?
Thanx ... ( ik wordt er namelijk behoorlijk simpel van) het is zo wel een heel duur fotolijstje met mp3 speler lol !!!!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:12.