iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   Scherm reageert af en toe niet (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/59387-scherm-reageert-toe-niet.html)

giel_k 10-05-10 11:44

Scherm reageert af en toe niet
 
Hallo,

sinds afgelopen donderdag ben ik gelukkige bezitter van een iPad Wi-Fi 16 gb. Nu merk ik echter dat af en toe het scherm niet reageert. Het lijkt een softwareprobleem, want als ik de iPad op standby zet middels de sleep-knop en daarna direct weer aanzet, doet hij het weer.

Het lijkt willekeurig voor te komen en ook bij willekeurige apps. Soms best vervelend.

Ik draai OS 3.2 (zonder jailbreak).

Zijn er meerdere mensen die er last van hebben en misschien een oplossing weten?

Alvast bedankt!

jap74 10-05-10 12:00

Als het softwarematig is, kun je misschien een volledige 'herstel' van je iPad uitvoeren. Als je hem pas sinds donderdag hebt, zit er misschien nog niet veel op.

Toen ik mijn iPad kocht deed hij het prima. In mijn hotel zitten spelen en instellen. De volgende dag kreeg ik een scherm waar in stond dat ik mijn iPad aan iTunes moest koppelen. Omdat ik met vakantie was en geen MacBook bij me had, ben ik terug gegaan naar de Apple store. Daar hebben ze hem aan iTunes gelegd, maar dat loste niets op. In de Apple store wisten ze ook niet wat er mis mee was. Vervolgens heeft de 'Genius' de iPad volledig hersteld en sindsdien geen enkel probleem meer gehad.

Laat even weten of dit werkt.

giel_k 10-05-10 15:29

Bedankt voor de tip, ik ga het proberen. Neem aan gewoon via de HERSTEL-knop in iTunes? En zet hij daarna mijn Apps etc. weer terug via de backup?

jap74 10-05-10 17:08

Juist, de herstel functie. Let op dat dan alles weg is.

Zet dus eerst je aankopen/adresboek over naar iTunes. Ik weet niet wat er gebeurt als je je backup weer terug zet. Je hebt best kans dat je softwareprobleem weer terug komt.

Ik zou dus weer met een schone iPad beginnen. Harde reset en je applicaties, adressen, mailaccounts er handmatig weer op zetten.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:43.