iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   beste Data abo voor iPad? (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/59563-beste-data-abo-voor-ipad.html)

PeterDorr 12-05-10 16:03

beste Data abo voor iPad?
 
Wat adviseren jullie eigenlijk als ik een nieuw data only Sim abo wil afsluiten?
Ik zag KPN voor 20 euro maar die is niet zo snel (768 kb) en ik zag Vodafone die voor hetzelfde geld 1,5 mb aanbiedt met snelheden die oplopen to wel 4 MB geloof ik.
Maar is dat in praktijk ook echt haalbaar?

Ik denk aan 400mb per maand dataverkeer ook best genoeg te hebben omdat ie meestal toch op de Wi-Fi staat (thuis en op kantoor).

Ook ben ik per maand een dag of 5 in het buitenland (Oostblok en Oostenrijk/Zwitserland). Daar zou ik hem ook wel graag gebruiken.

Ik wil dit natuurlijk gaan gebruiken in de iPad 3G.

thnx for your advice
Peter

iTalk 12-05-10 19:06

Je moet onderscheid maken tussen de OMVANG van het dataverkeer en de SNELHEID. Of 400 Mb per mnd voldoende zal zijn heeft niet alleen te maken met het feit dat je hem maar zo nu en dan gebruikt maar ook met wat je ermee doet. Als je bv. gemiste tv-uitzendingen of you-tube filmpjes wil kijken gaat het hard en kun je in een uur al meer dan 1 Gb verbruiken (zeker met HD-kwaliteit, zoals op de iPad).

PeterDorr 12-05-10 20:21

ja dat is waar, maar dat doe ik toch altijd thuis (Wi-Fi). Het is echt voor onderweg en dan wil ik mijn mail en webpagina's wel snel lezen .....


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:31.