iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   Film huren in Itunes store (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/59725-film-huren-itunes-store.html)

baltar 14-05-10 18:48

Film huren in Itunes store
 
Ik heb een film gehuurd met mijn US-account in de US iTunes store. Hij heeft hem gedownload maar ik kan hem nergens vinden. Hij staat gewoon niet op mijn iPad. Ik heb mijn iPad daarna gesyncht met iTunes maar ook op mijn pc kan ik hem binnen iTunes nergens vinden. Er zou in je Bibliotheek een apart kopje moeten komen met Movie rentals maar dat zie ik niet. Wellicht komt dit doordat ik natuurlijk wel een Nederlandse versie van iTunes heb.

Wie heeft er ook een film gehuurd op de iPad in US iTunes store en is het wel gelukt?

iTalk 14-05-10 22:14

downloaden mislukt?
 
@ Baltar
Ik heb wel films gekocht maar nog nooit gehuurd. Wat ik wel eens heb is dat het downloaden voortijdig is gestopt. Dan staan ze ook niet in de bibliotheek. Misschien kun je de film opnieuw downloaden? Ik gebruik meestal de Mac om te downloaden. Dan komen de aankopen in elk geval in de map 'aangeschaft' terecht en kun je het downloaden hervatten. Omdat het een huurfilm is, zouden ze hem opnieuw in rekening kunnen brengen. Lastig hoor, ben wel benieuwd of iemand hiermee ervaring heeft (er zijn natuurlijk nog niet zoveel iPad gebruikers in Nl). Ik hoop het beste voor je.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:11.