iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   iPad externe speaker topic (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/63530-ipad-externe-speaker-topic.html)

Luukx 04-07-10 12:15

iPad externe speaker topic
 
Hallo,

Al een beetje aan het zoeken geweest op het internet naar externe speaker voor de iPad, helaas zonder resultaat.

Iemand een suggestie wat betreft externe speakers voor een iPad, en zijn er al speciale dockingstations met speaker voor de iPad beschikbaar?

Dijkie1337 05-07-10 13:30

Ik heb de Logitech Pure-Fi Mobile. Geweldig setje, aan te sluiten via USB, mini jack of Bluetooth. Er zit een accu in die goed is voor minstens 10 uur muziek. Hij kost in de winkel 150 euro, maar ik had 'm toen in de aanbieding voor slechts 50 euro. Beste koop ooit.

Ik gebruik het setje regelmatig met m'n iPad. bijvoorbeeld als ik naar het park ga. Pure-Fi aansluiten op de iPad via Bluetooth, muziek aan, en dan de iPad veilig (en koel) in m'n tas.

De iPad is superzuinig op deze manier. Al meerdere keren 6+ uur in het park of aan het water gehangen met de muziek constant aan, en als ik naar huis ga staat de accuteller van de iPad nog steeds op 100%. :)

Kortom: ik kan dit ding iedereen aanraden. Het is ook een stuk flexibeler dan een setje met dock, omdat die vaak maar voor één type geschikt zijn. Deze kun je gebruiken met alles wat een USB-, minijack- of BlueToothaansluiting heeft. (met alles dus)

cgovaard 14-07-10 11:14

Ik heb ook de logitech en kan beamen dat het geweldig werkt. Ik gebruik hem met mijn iPhone en iPad met spotify. Voor 150 euro zou ik hem niet kopen maar voor de 50 euro die ook ik betaald heb een prima deal.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:24.