iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   Ipad op speaker met dock connector (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/70283-ipad-op-speaker-dock-connector.html)

Movado 29-08-10 15:03

Ipad op speaker met dock connector
 
Ik heb voor mijn Ipod een speakerset waar ik mijn Ipod op de dockconnector kan zetten.. Dit werkt prima, maar helaas past de Ipad niet tussen het handvat. Ik heb de Ipad al met een kabeltje aan het apparaat proberen te koppelen (aux kabeltje) maar dan hoorde ik amper iets. Bestaat er een kabel waarmee ik de Ipad aan mijn speaker kan zetten mbv dockconnectors? Een soort van dockconnector verlengkabeltje zeg maar....

Bij IFactors keken ze me gisteren aan alsof ik gek was (er zijn immers ook speakers speciaal voor de Ipad, net alsof ik daar nu nog geld voor heb, na aanschaf van de Ipad.... :-) )

francebramie 29-08-10 17:31

Ik denk dat je dit bedoeld: Focalprice.com offers Dock Extension Cable for All Apple Devices (White) ,discount Dock Extension Cable for All Apple Devices (White),Dock Extension Cable for All Apple Devices (White) products,low price Dock Extension Cable for All Apple Devices (Wh

Deze is erg goedkoop, weet natuurlijk niet zeker of hij werkt, maar voor die prijs en geen verzendkosten kan je het altijd proberen. Het duurt alleen even voordat je hem hebt.

midego 29-08-10 18:49

Dat is een verdomd handig kabeltje, bedankt!

Movado 29-08-10 21:48

Toevallig werd ik door iemand op eenzelfde kabeltje (maar dan in het zwart) op dealextreme.com gewezen. Dus daar heb ik 'm nu besteld. Maar, mocht die het niet doen, of heb ik toch liever een wit kabeltje dan ga ik het zeker ook eens bij Focalprice proberen.

(bijvoorbeeld zwart voor bij mijn speaker en wit voor bij mijn wake-up light met Ipod dock!) Ik zie het al helemaal voor me...


Bedankt!

francebramie 29-08-10 23:50

Dealextreme op Focalprice maakt niet zoveel uit, is bijna hetzelfde.

hummel 30-08-10 00:57

wordt de ipad ook een beetje opgeladen met zo een kabel? want is nogal vervelend moest hij ook af gaan in batterij

ninobeukeveld 30-08-10 10:01

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door hummel (Bericht 548936)
wordt de ipad ook een beetje opgeladen met zo een kabel? want is nogal vervelend moest hij ook af gaan in batterij

ik denk dat het aan de speaker licht waar hij voor wordt gebruikt, maar de meeste speakers zijn voor de iPod gemaakt, dus duurt het wel langer als via de iPad oplader.

francebramie 30-08-10 10:08

Als hij oplaad dan zal het niet snel gaan.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:47.