iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   App's betalen met Click and Buy (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/74186-app-s-betalen-click-and-buy.html)

eml 06-10-10 17:22

App's betalen met Click and Buy
 
Fantastich apparaat, zeer eenvoudig te bedienen, Wi-Fi werkt perfect en natuurlijk kun je hier in een latere fase een los data abonnement bij kopen. Voorlopig gebruik ik mijn HTC HD2 lekker, die kan als router fungeren en daarmee heb ik overal een draadloos netwerk tot mijn beschikking. Beeldscherm zeer helder en goed af te lezen, in de zon wat lastiger maar dat is met vrijwel alle schermen het geval. Je kunt er een los stekkertje bij kopen waarmee je ook usb apparaten kunt koppelen. Veel leuke app's te downloaden via I-Tunes store, waaronder: Wi-Fi finder, deze toont overal bij je in de buurt de gratis Wi-Fi toegangspunten, Plane Finder toont alle vliegtuigen met vluchtnummers die over vliegen!, autonavigatie etc etc. Maar wil je de betaalde app's downloaden dan moet je een creditcard hebben. In theorie kun je dit ook betalen via automatische afschrijving door Click and Buy maar wat een drama! Ik heb alles geprobeerd en heb tijden in de wacht gehangen (a 20 ct/min!) bij Click and Buy en werd er gewoon weer uitgedonderd. De Ipad is dus helemaal perfect, de app's ook, maar zorg dat je een creditcard hebt zodat je geen gebruik hoeft te maken van Click&Buy

Meer mensen ervaring met Click and Buy?

Tjoener 06-10-10 18:48

Nooit problemen mee gehad, heb me toen in de tijd van mijn eerst iphone aangemeld.
Je kan toch ook gewoon online registreren?
Ik heb alleen een account aangemaakt en mijn bankrekening gekoppeld, was in een half uurtje gebeurt.

borgqueenx 06-10-10 18:58

click en buy heb ik nu ook al 3 jaar ofzo. nooit problemen mee gehad. gewoon rekening toevoegen en hij haalt het er automatisch vanaf als je iets koopt.

Qlobster 06-10-10 20:43

betalen voor apps
 
ik heb nog geen click&buy, maar ik download gewoon betaalde apps en betaal ze met een kaart die je koopt bij de music store of free record oid, simpel en geen verdere registratie!

ProMac 06-10-10 22:23

Klopt, in het begin (ongeveer 2 jaar terug) ging het soepel en snel... Tegenwoordig is het een drama en ben je een poos aan het k**ten voordat het "werkt".

Sjeltur 07-10-10 00:10

Laatste keer heb ik een 100 dollar kaart voor itunes gekocht (via eBay) voor ja ja...102 dollar.
Dat helpt me wel een paar maand vooruit....

dahar 07-10-10 01:57

itunescode.nl
betalen via ideal en je hebt meteen je code

IMeppel 07-10-10 13:47

Click and buy is een goed betalingssysteem, heb het 2 jaar gebruikt. Maar CCard koppelen is nog makkelijker en voor mijn gevoel ook veiliger..


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:45.