iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   iPad Bumper...wederom een Case topic (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/76170-ipad-bumper-wederom-case-topic.html)

jap74 26-10-10 12:28

iPad Bumper...wederom een Case topic
 
Eergisteren is mijn iPad van de salon tafel gevallen (30 cm hoog). En er zit een barst in het glas......Ik hoor jullie denken...Au....inderdaad.

Een ongelukje zit echt in een klein hoekje, zo blijkt. Ik ben echt superzuinig op mijn iPad. Er zit een SwitchEasy Nude om (tegen de krassen) en ik gebruik een Incase cover als ik met de iPad naar buiten ga. Deze bescherming is dus onvoldoende voor dit soort kleine ongelukjes in huis.

Er komt zeker een nieuwe iPad, maar nu wil ik een case die mijn iPad beter beschermt. Het maakt mij niet uit of het er minder mooi uit ziet, maar ik wil een soort bumper die bescherming biedt tegen dit soort ongevallen.

Graag hoor ik of er iemand een case heeft die meer bescherming biedt en verhalen waarbij het door de case wel goed is afgelopen.

francebramie 27-10-10 18:27

Gebruik de iBallz niet de mooiste oplossing, maar valt hij op de grond is het wel de beste. Alleen als hij op een hoek valt kan hij kapot gaan maar dat is met iedere case.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:00.