iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   gamecenter op 1 account (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/79039-gamecenter-op-1-account.html)

jasto 01-12-10 19:40

gamecenter op 1 account
 
heb 2 ipads en gebruik 1i-tunes account.
account aangemaakt op gamecenter, wil nu samen met partner op de 2e ipad spel delen. kan niet 2 x inloggen op zelfde account. nieuwe gameaccount maken is direct nieuwe i-tunesaccount. dat wil ik niet want dan kan ik niet meer syncen. kan ik nu eigenlijk wel samen een spel spelen op deze manier?

jan

tiger1050 29-03-12 18:38

Hallo allemaal,

zo even een oud topic naar boven halen waar geen antwoord op is schijnbaar.

Heb sinds kort het zelfde probleem, mijn zoontjes hebben allebei een ipad, en ze willen als ze een leuk spel hebben dit samen/tegelijk spelen, maar zodra de ene het spel speelt via gamecenter en de andere komt/wil ook spelen logt de eerste uit, en is er dus ruzie in de keet, is hier een oplossing voor, of moet ik echt dan een ander account maken in de itunes store, en kan ik dan wel de andere spelen er opkrijgen, moet hiervoor de ipad hersteld/gereset worden, niet dat dat een probleem is, als de spelen maar weer terug kunnen.

tiger1050 30-03-12 08:57

Hallo allemaal,

ik heb de ipad hersteld en als nieuwe ipad weer ingesteld en een ander apple id aangemaakt, nu lukt het wel om de vrede te bewaren in huis.

Omdan maar gelijk de vraag van het syncen te beantwoorden dat gaat gewoon, alle spelen films, boeken e.d. kun je er gewoon weer opzetten, hopelijk heeft iemand hier wat aan.

misskuss 12-05-12 10:10

synchroon
 
Ik loop tegen ongeveeer het zelfde probleem aan, alleen ik wil graag smurfsvillage laten lopen via gamescenter. Dit lukt met de iphone prima alleen zodra ik iets probeer met de ipad via gamecenter dan gaat het fout. Dan ben ik alles van de smurfen kwijt.

Heb van alles uitgehaald maar tot nu toe ben ik er niet achter wat de clue is. Heb gelukkig me smurfjes weer terug via een herstel.

Wat ik wil is de iphone via gamecenter en de iapd via gamecenter. Als ik een nieuwe apple account aanmaak voor de ipad ben ik ook alles kwijt


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:59.