iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   iPad verbinden met Wi-Fi, Telenet via DLink (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/79890-ipad-verbinden-wifi-telenet-via-dlink.html)

Rud 12-12-10 15:14

iPad verbinden met Wi-Fi, Telenet via DLink
 
Ben een bijna gelukkige eigenaar van een iPad. Kan alleen thuis niet op internethttp://forum.belgiumdigital.com/imag...lies/frown.gif.
Heb Telenet, Wi-Fi via D Link Access Point. Hij vindt en maakt connectie met mijn Wi-Fi, maar wanneer ik via Safari een webpagina vraag, zegt hij dat er geen internetverbinding is. Bij Telenet zeggen ze eerst, contacteer Apple. Bij Apple zeggen ze, je moet inloggen op je Wi-Fi met een WPA wachtwoord. Bel terug naar Telenet met de vraag, hoe kom ik aan een WPA wachtwoord. Dit zijn instellingen in het AccessP.Sturen ze mij een beschrijving van meer dan 30 stappen, maar bij stap 4 loopt het al mis. Ik moet via http://192.168.0.50 inloggen. Maar met mijn vaste PC kan ik deze pagina niet openen. Is er iemand die hier kennis van heeft en mij kan vertellen welke stappen ik moet maken om dan toch met mijn iPad op het net te kunnen.
Alvast zeeeeeer hartelijk dank voor de hulp. Rudi

zanderover 12-12-10 15:49

staat er onder op het modem geen lang getal met letters er bij ? bij mij wel. dit moet je ingeven als ww.suc6

Rud 12-12-10 16:11

Heb een tip gekregen van iemand om mijn WEP Key eens te gebruiken. Het is gelukt !!! Vind ik zelf een beetje raar dat die lange sleutel moet gebruikt worden, maar wie ben ik in deze IT wereld. Toch bedankt :)

HereIsTom 12-12-10 17:17

Die lange sleutel is een beveiliging van je router, deze kun je ook gewoon veranderen in een makkelijker wachtwoord.

SirOcco31 14-12-10 16:37

Uiteraard heb je een (in dit geval een WEP key) wachtwoord op je draadloos internet. Anders kan Jan Alleman op jouw netwerk, alles volgen wat jij uitvoert, of boze mails sturen naar het Witte Huis vanuit jouw netwerk. Dus er is een reden waarom die WEP key er is, en hij zo lang is.
Elk toestel dat op jouw netwerk wil (ipad, nintendo DS, laptop,PC,...) moet die sleutel hebben, of jouw router weigert er mee te praten.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:31.