iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   Ipad / Iphone mail probleem (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/80264-ipad-iphone-mail-probleem.html)

cck68 17-12-10 16:13

Ipad / Iphone mail probleem
 
hallo allemaal,

gebruik al dit 1,5 jaar een iphone om mail op te halen als imap mail. Werkt prima. Sinds gisteren een IPAD in bezit (kerstkado van de baas...) en daar wil ik dus ook de email op instellen op dezelfde wijze.

Heb het via itunes geprobeerd, dat werkt, niet, kan niet verzenden niet ontvangen, maar krijg ook geen foutmelding. Krijg heel lang de melding dat hij bezig is met mail ontvangen maar er komt niets (terwijl er echt mail is...). Ook versturen lukt niet.

Iemand een idee wat dit kan zijn, ik wil ze graag tegelijk kunnen gebruiken en pas de mail ophalen op de gewone pc als ik dat wil. Werkt met de iphone en laptop altijd prima, maar de ipad wil dat niet doen. Ik heb via itunes geprobeerd aan te maken, ook handmatig maar het lukt niet....

Iemand een tip die me er doorheen kan helpen ?

gr
Carolien

jap74 17-12-10 16:43

Mooi kerstkado!

Ik denk dat je toch moet proberen om je instellingen exact te kopiŽren zoals ze in je iPhone staan. Dus ook de juiste server, poort, SMTP server (uitgaande server) ed.

Google anders even naar: mailinstelling + je providernaam + iPad

cck68 10-01-11 09:29

het is uiteindelijk allemaal gelukt, heb de hele zooi verwijderd en opnieuw opgebouwd en nu loopt het als een zonnetje......erg leuk speelgoed ! (en zeker ook wel functioneel hoor )


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:14.