iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   Standaard Video app zwart scherm. (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/86173-standaard-video-app-zwart-scherm.html)

jvdommelen 07-03-11 11:59

Standaard Video app zwart scherm.
 
Hallo allemaal,

Ik heb van het weekend mijn iPad en iPhone (3gs) gejailbreakt met sn0wbreeze. Nu werkte zowel youtube als de "gewone" video app niet. Het probleem met Youtube is inmiddels opgelost, maar als ik een video afspeel blijft het scherm zwart terwijl het audio wel gewoon werkt. Heeft iemand hier een oplossing voor?? De video's werkte wel op gejailbreakte iPad met 3.1.3! Dus kan geen codec oid probleem zijn.

Mvg, Jelle

jvdommelen 08-03-11 12:40

Wat ik nu ontdekt heb is nog leuker: Wanneer je met de mini-jack plug (dus oordopjes) erin de video app start, is er een zwart scherm maar het audio werkt wel. Maar wanneer je de video app start zonder de mini-jack erin, werkt het audio en video wel! En wanneer je dan de mini jack erin doet (dus wanneer de video speelt) dan gaat het geluid via mn oordopjes. Heb ook andere oordopjes geprobeerd, maar dit is jammer genoeg ook geen succes...

Wie o wie kan mij helpen??

borgqueenx 08-03-11 14:07

Ik heb zelfde probleem op mijn iphone 4. Soms doet hij het opeens weer, en daarna weer niet...maar meestal niet. Dit is bij youtube en anders videos het geval. Heb in dezelfde pagina er ook een topic van gemaakt.
Zeer iriterend.
Ik heb greenposion gebruikt om te jailbreaken, zit nu op 4.2.1.
Ik zal jou oordopjes verhaal vanmiddag ook eens proberen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:40.