iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   iPad vraagjes (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/86553-ipad-vraagjes.html)

DeadRow94 12-03-11 01:58

iPad vraagjes
 
Hey,

Ik ben vrij nieuw tot de iPad, maar wel al redelijk ervaren met iOS (iPhone/iPods etc.).
Ik ben van plan bij de launch in Nederland een iPad 2 te kopen..

Nou heb ik 2 vraagjes..

1). Ik overweeg om het 3G + Wi-Fi model aan te schaffen, ik wil hem los kopen (dus niet bij een abonnement of zo) is het mogelijk om via mijn mobiele provider (simyo) waar ik een internetbundel maar ook een sms en bel bundel heb die ik op mijn iPhone 4 gebruik gewoon een 2e simkaart aanvraag en met dat zelfde abonnement op de iPad internet? Ik ben namelijk niet van plan 2 abonnementen te gaan betalen..
2). Is de iPhone 4 oplader ook te gebruiken voor de iPad? Zag namelijk in de iPad 2 unboxing video dat de oplader een stuk groter was (kwam toch al bijna in de buurt van de MacBook).

Alvast bedankt!

Martin 67 12-03-11 02:24

1). De iPad 2 Wi-Fi+3g koop je unlocked (elke microsim van welke provider dan ook, past daar in) of Simyo een tweede simkaart geeft weet ik niet dat moet je even bij Simyo nagaan. Wel weet ik dat Simyo normale (grote) simkaarten heeft, die moet je dus op maat maken naar microsim anders past hij niet in je iPad.
2). De iPad zal wel laden met de iPhone adapter alleen veel langzamer. De adapter levert ik geloof maar 5V terwijl je iPad adapter er 10V doet. De iPad adapter is echt veel kleiner dan die van de Macbook Pro (ongeveer een kwart) Je kan overigens je iPhone wel op de iPad adapter aansluiten omdat de iPhone na aansluiting maar 5V trekt uit de 10V adapter. zonder de boel te beschadigen.

Groet,

Martin

DeadRow94 12-03-11 09:53

Dankje, het is dus mogelijk met 2 apparaten tegelijk uit de zelfde bundel te profiteren?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:24.