iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   Films kijken op de iPad (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/96259-films-kijken-op-de-ipad.html)

johanneslol1 27-07-11 21:56

Films kijken op de iPad
 
Hallo,

Ik wil graag full HD (1080p) films kijken op de iPad. Ik weet dat het scherm er niks aan heeft maar het omzetten duurt te lang. Het gaat dus om full HD films in aan MKV container.

Ochiba 27-07-11 22:59

Kijk eens in de appstore bij AVplayerHD

apotheosis 28-07-11 00:28

720p gaat maar ik heb zelf 1080p nog niet eens uitgetest, subiet eens doen se :).

Update; lap, begin ik her en der al games te wissen op mijn ipad, helaas is die gedownloade 1080p film van me 10.1GB,roffl, dan moet ik er bijna al mijn apps afgooien,ppff. Das niet te doen om zo'n grote films op de ipad te zetten.

Aan de topicstarter; weet je; heb je een HD tv thuis (hdmi ingang)? Schaf je dan zo'n apple tv aan en download de app air video op je ipad; je kan meteen films van 1080p op je ipad zetten zonder te converteren en je kan er zoveel films opzetten als je wil,let wel; dit werkt alleen dan maar op je Wi-Fi netwerk waar je alkes hebt ingesteld. (werkt ook via 3G maar dat zal enorm veel data zuipen). Er staat wel bij je toch kan converteren ook maar dat moet ik eerst zelf eens goed testen morgen/straks.

Het enige wat je moet doen is die software op je laptop downloaden van air video en daar de film dan insteken enz....echt zeer makkelijk allemaal.

Net een 1080p film van 10.1GB erop gezet en live conversion genomen en speelt perfect af aan goeie kwaliteit ook al denk ik wel deze maar tot 720p gaat maar ik kan fout zijn, heb het zelf nog maar ;).
Gebeurt het dat het cirkeltje eens tevoorschijn komt tijdens de film dan moet ge mss effe wachten en op pauze zetten en dan paar min nadien ofzo verder kijken maar dit is wel de enige oplossing die ik ken om 1080p films te bekijken. Op de ipad zelf haalt dat denk ik zoveel niet uit om daar op te bekijken aangezien de ipad zoveel resolutie ofzo niet aankan.

Is het zo dat je je films overal meteen wil bekijken (offline dus zonder je Wi-Fi of 3G moet hebben) dan raad ik u toch kleinere formaten aan, een film in bv avi ofzo, die nemen veelal maar 800MB ofzo in en gebruik daarvoor de app avplayer of movie player.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:03.