iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   krijg mijn mail niet geverifieeerd (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/96880-krijg-mijn-mail-niet-geverifieeerd.html)

Kim1991 06-08-11 12:34

krijg mijn mail niet geverifieeerd
 
HELP!
Ik heb nu sinds donderdag mijn ipad maar krijg mijn email niet geverifieerd ! hij geeft steeds aan dan er een nieuwe mail is gestuurd met een link om het als nog te doen... en dan staat erbij open het emailprogramma en volg instructies voltooien? mijn eerst vraag is bedoelen ze het email programma op mijn ipad of op mijn pc... email programma op mijn ipad is toch gewoon als je de ap mail aantikt ? daar word ik in ieder geval niet wijzer!? bij de instellingen ook al niet! hij controleert dan de mail maar dat gaat niet en druk ik op email lezen en dan krijg ik het schermpje van mijn mailprogramma waar ik dus niet verder kan.... en als het via mijn laptop moet ik heb er geen mail programma op staan?! heeft iemand een idee hoe ik dit moet oplossen want word er niet bepaald vrolijk van!

maxmax 06-08-11 15:34

Huuuuu
 
Geen paniek.
Vraag 1: welke email wil je ophalen?
Vraag 2: waar staat deze, bij wie komt deze binnen?
Vraag 3: heb je bovenstaande ingevuld bij instellingen > mail?

Kim1991 06-08-11 17:47

Ik wil mijn Apple id ophalen, voor dit email adres heb ik een account aangemaakt maar wat ik moet invullen bij de verbindingen weet ik niet... Mijn hotmail deed hij namelijk automatisch daar was ik zo mee klaar tot ik AppStore wilde downloaden

maxmax 06-08-11 21:44

Apple id is geen mailbox, de verwijzing is naar je emailadres, bv kim@hotmail.com dat is alles.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:01.