iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   ipad op nieuwe computer (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/98886-ipad-op-nieuwe-computer.html)

Toetje53 09-09-11 21:34

ipad op nieuwe computer
 
Ik kocht op m'n vakantie adres een ipad2 en gebruikte daar de computer om ipad op te starten en de eerste apps aan te kopen/syncen enz. Thuis gekomen wil ik nu verder met een andere computer waarop ik de ipad aansluit. Tot m'n verbazing wordt ik gewaarschuwd dat alle apps en hun inhoud van de ipad zullen worden verwijderd als ik een sync ervan uitvoer. Dat terwijl ik deze computer heb 'authorized' om de apps over te zetten. HOe moet dat nu? Ik heb inmiddels grote hoeveelheid films en boeken, foto's enz op de ipad. Het kan toch niet zo zijn dat ik alles kwijtraak???
Heeft iemand ervaring met de ipad die op meer dan 1 computer is aangesloten?

Juan-Paolo 10-09-11 07:43

Waarschijnlijk heb je op de vakantie een ander account gebruikt!

Toetje53 10-09-11 12:49

Ik heb op vakantie uiteraard geen andere account name gebruikt. De computer waarop ik de nieuwe ipad voor het eerst heb aangesloten staat in m'n huis in Belgie waar ik op vakantie was. Thuis gekomen wil ik de ipad dus voor het eerst linken met m'n computer en loop tegen de opmerking aan dat syncen van apps alle inhoud van apps zal verwijderen. KLopt dit?

Juan-Paolo 10-09-11 13:18

Toch denk ik dat je account op de iPad anders is dan je account op je computer. Ik zou het voor de zekerheid controleren, en anders kan ik geen verklaring ervoor geven. Maar ik ben dan ook geen expert:D

XIII 10-09-11 13:26

Je kunt maar met 1 PC/Mac synchroniseren (ook als je dezelfde account gebruikt).

Misschien kun je met aankopen overzetten nog iets bereiken?

ballegooier 10-09-11 13:49

Is het een idee om eerst de huidige vakantie foto's van je ipad2 te halen dmv fotolader (native windows programma) of eender welke foto applicatie?

Daarna kun je een reservekopie van de iPad1, van vlak vóór je vakantie, terugzetten op je iPad2. De huidige intellingen e.d. worden dan idd gewist door iTunes.
Maar dan ga je als het ware verder met je nieuwe iPad2, waar je met je iPad1 vlak voor je vakantie gebleven was (savegames, instellingen van andere apps etc). Je bent dan wel alles kwijt wat je in die tussentijd op vakantie gedaan hebt ("maar gelukkig hebben we de foto's nog" anybody? ;) ) maar zoveel heb je toch niet gedaan?

XIII 10-09-11 15:24

Heeft de TS wel een iPad 1 gehad?

Dat maak ik niet op uit vorige posts...

(mijn indruk was dat de iPad 2 de eerste was en die op vakantie is gekocht en gebruikt)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:22.