iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   HELP! iPhone niet uit DNS-modus na downgrade. (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/99360-help-iphone-niet-dns-modus-na-downgrade.html)

dzb9 21-09-11 17:46

HELP! iPhone niet uit DNS-modus na downgrade.
 
Hallo allemaal,

Ik heb een iPhone 3GS en had tot gisteren iOS 4.3.3 erop staan. Ik had hem gejailbreakt via jailbreakme.com. Nu heb ik hem aan itunes gehangen en per ongeluk iOS 4.3.5 erop gezet.
Ik heb toen zelf geprobeert hem te jailbreaken via redsnow, wat was gelukt maar bleek dat ik nu geen netwerk meer had. Toen heb ik geprobeerd de iphone te downgraden mbv iREB en TinyUmbrella. Dit was gelukt en had er iOS 4.3.3 er weer opstaan. Ik heb hem aan de kant gelegd en na 10 minuten weer gepakt en wat bleek: zwart scherm. Ik heb hem toen aan itunes gehangen en hij stond volges itunes in de DNS modus. Ik heb hem geprobeert te herstellen maar nu krijg ik foutmelding 1601.
Ik heb ook nog geprobeerd hem via redsnow weer op te starten maar dan komt er te staan: "waiting for reboot" en blijft hij hangen. In TinyUmbrella werkt fix recovery ook niet.

Weet iemand nu hoe ik hem weer gewoon kan herstellen?
De jailbreak hoeft van mij niet meer.

Alvast bedankt

Lejean 07-10-11 15:47

Weet hier echt niemand raad mee, een vriend van mij heeft dat ook gedaan denk ik. ik heb in elk geval dezelfde symptomen. Ik heb zijn 3GS nu gekregen maar zou hem toch wel aan de praat willen krijgen. Als hij maar terug opstart! zonder jailbreak is ok


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:02.