Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Wiki - Handleidingen (Archief)
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

(47) Comments for: 300MB killer

Pagetools Zoek in deze page
  #41  
Oud 22 February 2008, 19:13
krikke krikke is offline
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 February 2008
Comments: 1
Standaard

hallo,
als ik de 300 mb killer installeer verdwijnt mijn installer iemand een oplossing? versie 1.1.3
  #42  
Oud 22 February 2008, 23:21
Peetjo Peetjo is offline
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 December 2007
Locatie: Veenendaal
Comments: 70
Standaard

Ik had hetzelfde. Ik had mijn iPhone net ge-update van 1.1.1 naar 1.1.3 (met ZiPhone).
Door nog een keer ZiPhone te "draaien" kreeg ik mijn installer terug en werkte alles weer! Mischien ook een oplossing voor jou?
  #43  
Oud 23 February 2008, 12:57
Peetjo Peetjo is offline
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 December 2007
Locatie: Veenendaal
Comments: 70
Standaard

Ik krijg nog steeds de melding dat ik foto's of video's moet verwijderen, maar ik heb er bijna niks op staan. Toch weer geprobeerd de 300 MB killer (van iFoneguide) te installen. Ik krijg dezelfde melding als iBasIx "Main script execution failed" en.. ik ben nu mijn "Weer" (Weather) icoon en mijn installer icoon kwijt... !
Weet iemand van de iFoneguide hoe je dit kan oplossen?
  #44  
Oud 25 February 2008, 21:08
Peetjo Peetjo is offline
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 December 2007
Locatie: Veenendaal
Comments: 70
Standaard

Ik heb het probleem met mijn icoontjes opgelost. Gewoon een hele "schone" ZiPhone instalatie uitgevoerd. Maar ik draai de 300 mb killer niet meer. Ik ga het maar eens proberen zoals in het begin beschreven is.
  #45  
Oud 26 February 2008, 00:37
biggy_no1 biggy_no1 is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 February 2008
Comments: 25
Standaard

ik probeer met
login : root
password : alpine

maar hij logt niet in :S wat is de juiste combinatie hiervoor ?
  #46  
Oud 1 September 2009, 23:55
spysical's schermafbeelding
spysical spysical is offline
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2009
Comments: 733
Send a message via twitter to spysical
Standaard

ATM heb ik 14.x GB geheugen, maar krijg ik dan 15+gb? Want 14 is 2gb gewoon met niets...
__________________
iPhone 3G Black 16GB 2008 iOS4.2.1
Mac Mini 2009 Mac OS X 10.7.x
iMac 27" Quad Core 2,8GHz 2011 Mac OS X 10.7.x

  #47  
Oud 2 September 2009, 07:16
iScorpio's schermafbeelding
iScorpio iScorpio is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Comments: 11.261
Standaard

Voor zover ik weet was het 300mb 'probleem' alleen van toepassing op de 2G iPhone (correct me if I'm wrong).
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
 
Pagetools
Zoek in deze page


Regels voor berichten
You may not create new articles
You may not edit articles
You may not protect articles

You may not post comments
Je mag geen bijlagen versturen
You may not edit your comments

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:25.