iCloud verwijderen van iPhone, daarna terugzetten

iCloud verwijderen van iPhone, daarna terugzetten discussie in iCloud forum; Beste lezers, Ik heb mij sufgezocht op het inet waaronder hier op het forum maar ik heb tot op heden niet mijn antwoord kunnen vinden. Mijn vriendin heeft iCloud waar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iCloud > iCloud
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 31 maart 2012, 18:12
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 oktober 2007
Locatie: Leiden
Berichten: 101
Standaard iCloud verwijderen van iPhone, daarna terugzetten

Beste lezers,

Ik heb mij sufgezocht op het inet waaronder hier op het forum maar ik heb tot op heden niet mijn antwoord kunnen vinden.

Mijn vriendin heeft iCloud waar contactpersonen, herinneringen en agendapunten op gesynct worden. Nu heeft zij haar gebruikersnaam/emailadres gewijzigd en wil zij deze ook op haar iPhone veranderen.

Nu heb ik gelezen dat je 'n eerst moet verwijderen van je iPhone en daarna weer aanmaken. Je kunt namelijk je emailadres niet wijzigen op je iPhone.



Maar als ik deze wil verwijderen vraagt de iPhone: informatie zoals: contactgegevens, agendapunten etc.. Bewaren op de iPhone? En dan kun je "behouden" of "verwijderen" kiezen.

Vraag 1: als ik op verwijderen klik is alle informatie welke ook op iCloud staat verdwenen van de iPhone. Maar dit blijft staan op iCloud zodat als ik het account op opnieuw invoer alle contactgegevens en agendapunten weer op de iPhone worden gesynct?

Vraag 2: als ik op "behouden" klik blijft alle informatie staan op de iPhone. Als ik daarna sync met iCloud met hetzelfde account, staat daarna alle informatie dubbel op de iPhone?

Ik durfte niet te kiezen aangezien ik geen ruzie wil hebben als alles weg is

Alvast bedankt!

Justin
Met citaat reageren
(verdwijnt na registratie)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links

  #2  
Oud 31 maart 2012, 18:31
RWK RWK is offline
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 december 2009
Locatie: The Hague
Berichten: 1.013
Stuur een bericht via MSN naar RWK Stuur een bericht via Skype™ naar RWK Send a message via twitter to RWK
Standaard

Over welke gebruikersnaam, email-adres heeft u het?

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 31 maart 2012 om 18:44 ----------

Wat op iCloud staat, staat op iCloud. Dat wordt niet verwijderd.
Als je op behouden drukt, dan blijft alles staan en wordt niks dubbel erop gezet.

De email adres van iCloud kan ook niet gewijzigd worden.
Met citaat reageren
  #3  
Oud 31 maart 2012, 18:53
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 oktober 2007
Locatie: Leiden
Berichten: 101
Standaard

Gebruikersnaam en emailadres van iCloud bedoel ik.

Maar als je op behouden klikt en daarna weer je iCloud account weer toevoegd op je iPhone synct hij alles weer op je iPhone. Staat dan alles dubbel op je iPhone aangezien het al op je iPhone staat en daarna van iCloud weer op je iPhone wordt gezet...
Met citaat reageren
  #4  
Oud 31 maart 2012, 19:03
RWK RWK is offline
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 december 2009
Locatie: The Hague
Berichten: 1.013
Stuur een bericht via MSN naar RWK Stuur een bericht via Skype™ naar RWK Send a message via twitter to RWK
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door N33D Bekijk bericht
Gebruikersnaam en emailadres van iCloud bedoel ik.

Maar als je op behouden klikt en daarna weer je iCloud account weer toevoegd op je iPhone synct hij alles weer op je iPhone. Staat dan alles dubbel op je iPhone aangezien het al op je iPhone staat en daarna van iCloud weer op je iPhone wordt gezet...
Als je op behouden drukt, dan behoud je je gegevens op je iPhone. Als je nu een ander iCloud account toevoegt en de ander verwijderd, en die dus als standaard gebruikt dan kan je ervoor kiezen om die bestanden op de nieuwe iCloud account te gebruiken of om de oude bestanden van je telefoon d.m.v reservekopie op de nieuwe iCloud te zetten.

Is dit duidelijk? Zo niet, formuleer je vraag goed, misschien kan ik dan nog een beter antwoord geven.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 31 maart 2012 om 19:04 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door N33D Bekijk bericht
Gebruikersnaam en emailadres van iCloud bedoel ik.

Maar als je op behouden klikt en daarna weer je iCloud account weer toevoegd op je iPhone synct hij alles weer op je iPhone. Staat dan alles dubbel op je iPhone aangezien het al op je iPhone staat en daarna van iCloud weer op je iPhone wordt gezet...
Nee er staat niks dubbel dan, er wordt gewoon gekeken of jij nog een nieuwe contact hebt toegevoegd of/en een aanpassing gemaakt hebt, en dat wordt dan toegevoegd op je iCloud account.
Met citaat reageren
  #5  
Oud 31 maart 2012, 19:15
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 oktober 2007
Locatie: Leiden
Berichten: 101
Standaard

Laat ik de vraag anders proberen te stellen: als ik een iCloud account verwijder inclusief alles verwijderen van de iPhone bij de vraag wanneer ik iOud wil verwijderen. Dan is alle informatie weg van de iPhone: correct?

Als ik dan hetzefde account weer instel op de iPhone ben ik 100% verzekerd dat alle informatie zoals contactgegevens en agendapunten weer op de iPhone gezet worden..?
Met citaat reageren
  #6  
Oud 31 maart 2012, 19:46
RWK RWK is offline
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 december 2009
Locatie: The Hague
Berichten: 1.013
Stuur een bericht via MSN naar RWK Stuur een bericht via Skype™ naar RWK Send a message via twitter to RWK
Standaard

Ja de informatie wordt dan verwijderd.

En als je de account weer instelt op uw iPhone dan heb je je gegevens weer terug
Met citaat reageren
  #7  
Oud 31 maart 2012, 21:01
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 oktober 2007
Locatie: Leiden
Berichten: 101
Standaard

Ja, dat leek mij ook logisch maar wilde het even zeker weten voordat ik een week op De bank moet slapen

Bedankt voor de snelle reacties en hulp!
Met citaat reageren
  #8  
Oud 31 maart 2012, 22:14
RWK RWK is offline
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 december 2009
Locatie: The Hague
Berichten: 1.013
Stuur een bericht via MSN naar RWK Stuur een bericht via Skype™ naar RWK Send a message via twitter to RWK
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door N33D Bekijk bericht
Ja, dat leek mij ook logisch maar wilde het even zeker weten voordat ik een week op De bank moet slapen

Bedankt voor de snelle reacties en hulp!
Hahaha no problem!
Met citaat reageren
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Terugzetten iCloud backup jellaren iCloud 22 5 januari 2014 14:07
contacten vanuit iCloud naar iPhone terugzetten michandy iPhone Apps 0 7 januari 2012 17:30
iCloud specifieke data terugzetten dennusb iCloud 1 1 januari 2012 16:17
Apps gaan niet van iPhone naar iPad met icloud. Rest werkt wel van icloud. Iem Edwinvo iCloud 5 1 december 2011 10:16
Hoe kan ik een reservekopie gemaakt in iCloud terugzetten? GewoonIphone iCloud 2 17 oktober 2011 21:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:24.