Time machine

Time machine discussie in Desktop-applicaties forum; ( verdwijnt na registratie ) Worden alle accounts op een Mac gesynct via Timemachine of dien je dit per account in te stellen ? Lancia...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > Desktop-applicaties
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 februari 2012, 08:52
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 januari 2009
Berichten: 134
Standaard Time machine

Worden alle accounts op een Mac gesynct via Timemachine of dien je dit per account in te stellen ?

Lancia
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 februari 2012, 09:17
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 juli 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 20.142
Standaard

Met Time Machine worden helemaal geen accounts gesynct. TM wordt gebruikt om backups te maken van Macs.

Er wordt steeds een backup gemaakt van het systeem gedeelte en van het user gedeelte. Op een Mac met verschillende gebruikers dient elke gebruiker Time Machine voor zijn/haar user gedeelte in te stellen.
  #3  
Oud 26 februari 2012, 17:21
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 januari 2009
Berichten: 134
Standaard

Ok, je laatste zin is het antwoord op mijn vraag ! Dank

Lancia
  #4  
Oud 4 mei 2014, 20:37
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 december 2008
Locatie: Brugge (BelgiŽ)
Berichten: 13
Standaard

Mijn Timemachine wil geen 1ste backup maken. Als ik mijn externe harde schijf opnieuw formatteer en mijn TM instel voor een 1ste backup instel. Gaat alles goed tot de laatste 100 GB. Dan loopt te backuppen aantal GB op ...
Tot Time Machine meldt dat er geen backup kan gemaakt worden.
Wie kan mij helpen?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Time Machine maakt wel back-up iPhone/iPad lexvo Desktop-applicaties 2 29 januari 2012 13:06
Wi-Fi -> Time Machine Gerrit O Wi-Fi 0 28 juli 2009 17:46
backup via time machine Berik61 iPhone algemeen 4 27 mei 2009 23:59
Time Machine Destiny Chat en geruchten 5 26 mei 2008 23:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:13.