Terminal toegang mogelijk?

Terminal toegang mogelijk? discussie in Ontwikkelen voor iOS forum; ( verdwijnt na registratie ) Wie Oh wie kan mij helpen.. ik speel het spel minecraft en ik wil via me iPhone de server kunnen opstarten dit gaat normaal via ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Development > Ontwikkelen voor iOS
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 May 2012, 23:38
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 April 2011
Locatie: Rotterdam
Berichten: 28
Stuur een bericht via MSN naar justkidding96 Stuur een bericht via Skype™ naar justkidding96 Send a message via twitter to justkidding96
Standaard Terminal toegang mogelijk?

Wie Oh wie kan mij helpen..

ik speel het spel minecraft en ik wil via me iPhone de server kunnen opstarten dit gaat normaal via terminal die dan een java bestand uitvoert. maar is het mogelijk op via een button een terminal actie kan openen op mijn Mac Mini ?

wie dit zou kunnen oplossen of helpen

alsjeblieft ik danku zeer

groeten

Rowdy
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 May 2012, 08:52
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 May 2012
Berichten: 9
Standaard

Je kunt een socket connectie opzetten, maar daar komt nogal wat bij kijken.
Het is denk ik gemakkelijker een php/java programma op je server te zetten, en deze actie uitvoert zodat je deze met een simpele HTTP call kan laten uitvoeren
  #3  
Oud 26 May 2012, 05:29
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 April 2011
Locatie: Rotterdam
Berichten: 28
Stuur een bericht via MSN naar justkidding96 Stuur een bericht via Skype™ naar justkidding96 Send a message via twitter to justkidding96
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door glitch Bekijk bericht
Je kunt een socket connectie opzetten, maar daar komt nogal wat bij kijken.
Het is denk ik gemakkelijker een php/java programma op je server te zetten, en deze actie uitvoert zodat je deze met een simpele HTTP call kan laten uitvoeren
Beste Glitch,

kan u dit misschien nog iets beter uitleggen want ik snap het nog niet helemaal maar hoe ik mijn server opstart is gwn een server.command gemaakt en dat voert die een java bestand in terminal uit maar ik wil die met me iPhone kunnen activeren..

hopelijk kan u mij helpen

Groeten
  #4  
Oud 31 May 2012, 14:27
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 April 2011
Locatie: Rotterdam
Berichten: 28
Stuur een bericht via MSN naar justkidding96 Stuur een bericht via Skype™ naar justkidding96 Send a message via twitter to justkidding96
Standaard

Heeft iemand nog idee zou het heel fijn en leuk vinden als die werkte

groeten

Rowdy
  #5  
Oud 31 May 2012, 14:47
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 May 2012
Berichten: 9
Standaard

Ik zit even te kijken wat de MineCraft nodig heeft, maar dat is nogal wat meer dan de standaard configuratie van PHP. (Nog los van de life cycle van het PHP proces)


Misschien is het gemakkelijker de server altijd aan te hebben staan (Tutorial op minicraft wiki) met een lagere prioriteit:

Code:
#!/bin/bash
touch stdin.commandlist
tail -n 0 -f stdin.commandlist | nice -n 19 java -Xmx1G -Xms1G -jar minecraft_server.jar nogui
(Ik gebruik minicraft verder niet, dus vraag me daar niet naar )
  #6  
Oud 5 June 2012, 16:02
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2009
Berichten: 484
Standaard

Ik neem aan dat de mincraft server op je mac staat?
Ik zou dan ssh toegang activeren in je "network" settings.

op je iphone een ssh client installeren, en dan kan je daar het bash scriptje mee uitvoeren.
__________________
Software Engineer
iPhone Developer
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
na jailbreak apple tv geen toegang meer tot terminal petervanninhuys Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 0 21 December 2011 21:47
Terminal iCulture Wiki - Begrippen 5 24 January 2010 08:30
Terminal ronin Archief 7 17 December 2009 17:32
terminal sabatie Archief 1 1 May 2008 00:45
Terminal... +1.1.3 frado Unlock [archief] 6 9 February 2008 11:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:32.