feed not available

feed not available discussie in Ontwikkelen voor iOS forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik ben bezig met een iphone versie van mijn site te maken, maar na publicatie krijg ik de melding: Feed not available. The feed URL ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Development > Ontwikkelen voor iOS
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25 November 2008, 16:31
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 48
Standaard feed not available

Ik ben bezig met een iphone versie van mijn site te maken, maar na publicatie krijg ik de melding:

Feed not available. The feed URL must be from the same source as your web application.

Terwijl alles in de simulator wel goed werkt.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 November 2008, 17:01
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 7 June 2008
Locatie: Vlijmen
Berichten: 30
Stuur een bericht via MSN naar Sleepy
Standaard

Hallo Hans

Ik wil best even voor je checken, maar ik denk dat ik zo het probleem al weet...

Alle browsers (behalve die in de simulator schijnbaar) checken voor je xml requests doet of de site die je bekijkt wel op hetzelfde adres zit als de xml feed die je wil bekijken.

Ja zal dus of via php (of asp wat jij wil) de feed naar je eigen server moeten halen. Of iets anders verzinnen.

Wat dus niet gaat is een source van een andere site (bijvoorbeeld een nieuwssite) via een ajax request (wat in de webkit heel veel wordt gebruikt) laten zien op het scherm.

Ik hoop dat je het een beetje snap nu?
  #3  
Oud 25 November 2008, 17:15
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 48
Standaard

Hoi Sleepy,

Dashcode maakt automatisch een iApps folder op mijn .mac account.
Met iphoto maak ik een mobileme-gallery waarvan ik de rssfeed in dashcode zet.
Maar dat gaat dus niet goed.

groet Hans

Laatst gewijzigd door ihans; 25 November 2008 om 21:08.
  #4  
Oud 25 November 2008, 23:45
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 7 June 2008
Locatie: Vlijmen
Berichten: 30
Stuur een bericht via MSN naar Sleepy
Standaard

Hee hans

Ik heb geen idee hoe het allemaal werkt met .mac/mobile me.... Mijn tip probeer het bij apple eens. Gewoon daarvan de helpdesk bellen.

Succes ermee
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
lockinfo RSS feed buffel_styllezz Jailbreak apps en thema's 5 23 August 2010 17:53
Netnewswire feed toevoegen ugene iPhone Apps 2 17 September 2008 13:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:09.