Fouten in SDK

Fouten in SDK discussie in Ontwikkelen voor iOS forum; ( verdwijnt na registratie ) Was vandaag aan een app bezig maar deze lijkt niet te werken op de iphone. In de simulator gaat deze wel maar op device niet. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Development > Ontwikkelen voor iOS
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28 March 2009, 16:51
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard Fouten in SDK

Was vandaag aan een app bezig maar deze lijkt niet te werken op de iphone. In de simulator gaat deze wel maar op device niet. Gaat gewoon om een app die een flip heeft. Dus ene kant de app en wanneer de screen flipt dan de instellingen. Maar op device crasht deze gewoon en in de simulator niet. Nog iemand zoiets voor met de laatste sdk ? Ben wel aan het developpen al voor 3.0 .
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 March 2009, 17:00
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 February 2009
Berichten: 429
Standaard

Probeer hem eens op 2.2.1 uit?
Als hij daar werkt weetje dat de fout licht aan de firmware
  #3  
Oud 28 March 2009, 17:16
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dreissen Bekijk bericht
Probeer hem eens op 2.2.1 uit?
Als hij daar werkt weetje dat de fout licht aan de firmware
Kan alleen nog testen op 3.0. En wanneer ik wannneer ik kies voor device 2.2.1 of lager , dan heb ik hetzelfde probleem. Moet duidelijk iets met de sdk zijn. Had gewoon voor een stanaard template gekozen met flip.
  #4  
Oud 29 March 2009, 11:50
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 September 2008
Berichten: 153
Standaard

Wat zegt de Console? (Is te openen vanuit het Run menu in XCode.) Als je de app op je device start vanuit XCode, dan laat de Console zien wat er gebeurt. Als de app crashed, krijg je daar een melding over de oorzaak van het probleem.
  #5  
Oud 29 March 2009, 11:54
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gekkepietje Bekijk bericht
Wat zegt de Console? (Is te openen vanuit het Run menu in XCode.) Als je de app op je device start vanuit XCode, dan laat de Console zien wat er gebeurt. Als de app crashed, krijg je daar een melding over de oorzaak van het probleem.
Ben ondertussen herbegonnen met het schrijven van mijn app maar dan zonder ibuilder te gebruiken en zal daarna wel zien wat er gebeurd. In elk geval bedankt voor de tip. Had eerlijr gezegd niet aan de console gedacht.

Laatst gewijzigd door macfreaker; 29 March 2009 om 12:17.
  #6  
Oud 29 March 2009, 13:14
Malork's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 June 2008
Locatie: Landgraaf
Berichten: 178
Stuur een bericht via MSN naar Malork
Standaard

Je bevinding klopt, macfreaker; ik heb het ook met de flipview-template. de simulator doet het niet, naar device wel.

In de console krijg je nog niks te zien omdat jij natuurlijk nog niet gerund is.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
fouten -100000 en 8008 Bart274 iPhone Apps 2 10 November 2010 01:42
Fouten bij T-Mobile Sehash T-Mobile 0 29 July 2010 13:59
De fouten in Cydia. Jeffa_90 Jailbreak apps en thema's 14 24 June 2009 21:59
T9 blijft fouten maken stefsegers Archief 3 10 February 2008 12:15

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:55.